Connie Svendsen

Connie Svendsen

Connie Svendsen startede sin første forretning som 19 årig og åbnede et par år senere endnu én i Stockholm.

Connie har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken.

Desuden har hun rejst Europa rundt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født Danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer, og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen.

Hun har undervist i flybranchen igennem 7 år og brænder for god service. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed, og har altid haft humoren med i bagagen som sit hemmelige våben.

Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder. Hun har en smittende positiv tilgang til livet, og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

Flere tusinde tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællermåde har gjort at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle hvad andre tænker.

Hendes motto er: “Hvis alle turde give ‘Det Lille Ekstra’ ville verden være positivt forandret”.

Connie Svendsen foredrag:

· Det lille Ekstra – en peptalk om arbejdsglæde
Et simpelt redskab til virksomheder leveret med en god portion humor og selvironi, samt masser af sjove inspirerende eksempler fra hverdagen.

At give “Det Lille Ekstra” vil føre til store forandringer og resultater i forhold til sig selv, sin familie og på arbejdspladsen.

Det handler om at ændre holdning og gøre bare en lille forskel hver dag. Større arbejdsglæde skaber flere tilfredse kunder. Flere tilfredse kunder skaber meromsætning.

Påstand: Alle kan lære det, det er gratis, det smitter, som en luftbåren virus, produktionen stiger, sygefravær falder, mindre stress, bedre teamwork, bedre og hurtigere kommunikation.

Varighed: 60-75 min.

· At turde livet – en peptalk om positivitet og livskvalitet.
Med udgangspunkt i sit eget meget spændende liv, tager Connie Svendsen deltagerne med på sit livs rejse. Lige fra hun som 15-årig stod på friluftsscenen sammen med Pjerrot, og til hun sammen med sin 8-årige søn rejste alene rundt i Østen.

Foredraget er fyldt med humor og fanger deltagerne fra start til slut.

Budskabet er: At turde hoppe på livets tog og tage de chancer der byder sig. Hun vil med sin menneskelige indsigt give tilhørerne et positivt vink med sin vognstang, idet hun tør sige hvad andre tænker.

Tør du hoppe på livets tog eller bliver du stående på perronen?