Gitte Hornshøj

Gitte Hornshøj

“Det handler om arbejdsglæde og trivsel i arbejdsliv og privatliv”

Gør minus dage til plus dage!!!!!

Krisetider?????? Gitte Hornshøj, efterspurgt foredragsholder, kalder det forandringstider, og mener vi i en sådan situation har brug for masser af omsorg, ømhed og ikke mindst humor i omgangen med hinanden.

“Når forandringens vinde blæser bygger nogle læhegn og andre vindmøller”. Gitte Hornshøj mener, det sidste er klart det bedste. Vi kan ikke sidde i skyttegrave og tænke, det går nok over …

Sammen kan vi handle!!! Gennem vores opførsel og vores måde at være sammen på i arbejdsliv og privatliv.

Gitte Hornshøj har skrevet bogen “Respekt” kunsten at omgåes hinanden og med respekten og ikke mindst humor tager Gitte udgangspunkt i et foredrag, der får lyttere til at agere og dermed rykke i positiv retning ikke bare som menneske, men i høj grad også til sine medmennesker og dermed sine omgivelser.

Gitte Hornshøj har en lang og uhyre positiv referenceliste. Har har levende gennem mange år interesseret sig for vores adfærd og måde at agere sammen på.

Gitte Hornshøj foredrag:

· Takt & tone – med plads til unoder
Gitte Hornshøj har opførsel som speciale, med rødder til Emma Gad m.fl. Oplev et humørfyldt foredrag, med masser energi og bid. Gitte Hornshøj mener, at de der i fremtiden forstår sig på de synlige og usynlige spilleregler i samvær med andre, opnår større succes, og frem for alt større livskvalitet.

Varighed: 60 min. + spørgsmål.

· Takt & tone på arbejdspladsen
Du kan selv byde ind og gøre en forskel i forhold til dine kolleger og få et godt arbejdsliv, og dermed også et godt socialliv. Hæve-sænke-borde gør det ikke alene. Den gode trivsel og arbejdsglæde kommer først, når vi har det rart med hinanden på arbejdspladsen. Og hvordan får vi så lige det? Det får du mange bud på i dette foredrag om opførsel på arbejdspladen og i privatlivet.

Varighed: 60 min. + spørgsmål.

Foredragene kan kombineres.

· “Tre i én” (sammen med Anne-Mette Rasmussen og Thomas Evers Poulsen)
Den total vellykkede fest!!! Du får kun én chance, når du planlægger og laver en fest og lige præcis derfor er det vigtigt, at den bliver optimal og huskes som en skøn og uforglemmelig fest.

Derfor er det en uhyre god idé at få 3 eksperter på området til at sætte festen i gang. Nemlig Gitte Hornshøj, Anne-Mette Rasmussen og ikke mindst “manden der kan få kvinder til alt” Thomas Evers Poulsen.

De ved om nogen, hvordan festen bliver en succes. Gitte har været selvstændig restauratør i 32 år, har rådgivet og holdt tusindvis af vellykkede fester. Giver 30-40 min. total peptalk om den gode fest og, hvad du bør huske.

Anne-Mette og Thomas danser, fortæller og lærer dig de vigtigste trin, så både du og de andre gæster får svært ved at stå stille. I bliver ganske enkelt vilde med dans og som Anne-Mette siger: “Thomas har magiske hænder”. Hør om det og meget mere inden i skruer op for blusset og fester igennem.

“Den bedste fest kræver planlægning og du får kun én chance.

—–

Om gitte Hornshøj:

Gitte Hornshøj har været selvstændig i 32 år. Driver i dag med sin mand kursus og restaurant. Se www.vinettig.dk. Har skrevet to bøger, den seneste sammen med Anne-Mette Rasmussen i efteråret 2009. Aktiv foredragsholder på 17. år. Sidder i en del bestyrelser. Medlem af Erhvervskvinder i Herning. Sidder i Nordeas bankråd. Er udpeget politisk til bevillingsnævnet. Har været mentor for unge mennesker fra HIH Herning.
Blev i 2006 udpeget af Region Midt til sammen med 24 kvinder at skulle tænke nyt og stort og være med til at flytte og rykke og ikke mindst få os til at være innovative til gavn for alle i regionen. Gitte Hornshøj valgte at lægge sit fokus på uddannelse, sprog, kommunikation og ikke mindst DET GODE ARBEJDSLIV!!! Se www.annaamalia.dk.
Gitte Hornshøj har i en lang årrække skrevet klummer til flere aviser og været debattør på P4 Midt & Vest. Hun er senest udnævnt til ambassadør for fødevarer Vestjylland.
Hun har ligeledes være portrætteret. I en serie om kvindelige chefer “Bossen” på TV2. Være med i “Min restaurant” som dommer sammen med Henrik Boserup og sidst med i “Fangerne på fortet” på TV3 i efteråret 2009.
Gitte Hornshøj har desuden været domsmand i en årrække i Vestre Landsret.

—-

Det siger kunderne:

Bornholms Hospital den 6. november 2009
Stående applaus til Gitte – det midtjyske svar på en voldsom virvelvind. Hun tog os alle med storm. Så herfra skal lyde en skråsikker anbefaling til alle andre, der ønsker at tilbringe resten af dagen efter at have hørt Gitte med at have mavekramper og øm kæbemuskulatur.
Anders Kalf-Hansen