Gunnertoft Gospel Singers

Gunnertoft Gospel Singers

Gunnertoft Gospel Singers – gennemført professionelt

Gunnertoft Gospel Singers er Danmarks første helt igennem professionelle gospelkor og består af 14 professionelle sangere fra hele landet.

De fleste har en konservatoriebaggrund som studerende eller underviser, og mange er også kendte som solister eller korsangere i TV-shows og fra kendte danske orkestre, på indspilninger m.m. Der er kort sagt tale om et sprudlende gospelkor spækket med en perlerække af talentfulde solister.

”Jeg har ikke tidligere oplevet et gospelkor i Danmark på så højt et musikalsk niveau. Lækkert!”
– Bebiane Bøje – anerkendt gospelinstruktør, coach på TV2’s AllStars og docent ved Det Jyske Musikkonservatorium

Gunnertoft Gospel Singers henvender sig bredt til et publikum i alle aldre med et repertoire, der bl.a. byder på kendte gospelsange og evergreens i bedste gospelstil krydret med fællessange, hvor publikum inddrages, lige så ”taget letter”.

Gunnertoft Gospel Singers blev etableret i foråret 2009. Sangerne blev udtaget gennem en omfattende optagelsesprøve, som foregik på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.

Med ved optagelsesprøverne sad som censor nogle af landets mest anerkendte stemmepædagoger, Bebiane Bøje og Claes Wegener, der begge har optrådt og arbejdet med gospel i mange år, og som underviser ved konservatorierne og for stemmeguruen Katrine Sadolin.

Gunnertoft Gospel Singers ledes af gospelpianisten Jakob Gunnertoft.