Lene Gammelgaard

Lene Gammelgaard

Foredrag:

– At sætte sig tilsyneladende uopnåelige mål – og nå dem
– Udvikling af forretning og mennesker hænger sammen
– At vende modgang til medgang. Hvordan man som organisation og individ bliver styrket i modgang og skaber vinder mentalitet og langdistance succes
– At skabe teams der effektivt kan skabe og håndtere forandring
– Hvad kræves der for at guide og motivere et team i en tumult og konkurrencepræget tid?

Tidens forretningsmiljø kræver evnen og modet til at træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter. Ultimativt er det vore handlinger eller mangel på aktivitet der afgør overlevelseskapaciteten af en organisations fremtidspotentiale og vor livssucces. Historien underbygger at de ledere der fokusere snævert på deres kernekompetencer og eksisterende måder at løse problemer på taber – og de der forbliver på toppen – gør det ved at magte kortsigtede fleksible mestrings strategier, samtidig med investering i langsigtet innovation og forandring.

Belært af virkelighedens erfaringer har Lene Gammelgaard udviklet og optimere metoder til at nå nye højder indenfor præstationer i diverse krævende sammenhænge. Ved at drage klare paralleller mellem bestigningen af verdens højeste bjerg og hendes efterfølgende forretnings succeser præsenterer hun afgørende eksistentielle indsigter, der effektivisere såvel vort professionelle, som vort personlige liv.
Fra hendes åbningsspørgsmål udfordrer, inspirerer og motiverer Lene Gammelgaard sine tilhørere med en engagerende og ærefrygtindgydende præsentation.
Hun deler en erfarings baseret utrolig historie om risikovillighed, det nødvendige mod, eventyrlyst, belønning og succes, såvel som hvordan man konstruktivt overvinder modgang.

Essensen i Lene Gammelgaards arbejde er universale strategier og afprøvede metoder til hvorledes vi sætter os mål og når dem. Med udgangspunktet i bestigningen af Mount Everest som case levere Lene Gammelgaard en high impact dias præsentation der giver deltagere en række ”take it to work and use it tomorrow” teknikker. Lene Gammelgaard levere det samme passionerede engagement når det kommer til at inspirere, coache og motivere i organisatoriske sammenhænge.

Lene Gammelgaard grundlagde i 1996 Lene Gammelgaard Consult, med fokus på udvikling af menneskelige ressourcer. Hun er internationalt anerkendt som motivational og inspirational foredragsholder og forfatter og har holdt mere end 800 foredrag for virksomheder og professionelle organisationer, sammenlagt mere end 200.000 mennesker globalt.

Lene Gammelgaard er uddannet jurist, journalist og psykoterapeut. I 1996 blev hun den første skandinaviske kvinde og den 35 kvinde i verden, der nåede toppen af verdens højeste bjerg Mount Everest. Hendes første bog Everest -Vejen til toppen er udgivet i 13 lande.