Ole Kåre Føli

Ole Kåre Føli

Ole Kåre Føli er født i 1944 som søn af “Mirakelmanden fra Gl. Kongevej” Erland Hartung. Han har behandlet siden han var 12 år gammel, er uddannet værktøjsmager, men valgte i 1971 at overtage klinikken efter sin far da denne ikke længere kunne behandle.

I sit mangeårige virke som behandler har Ole Kåre Føli haft over 15.000 klienter gennem sine hænder. Klientlisten omfatter mange af Danmarks idrætsstjerner samt en lang række af cykelsportens største navne. Mange kunstnere, heriblandt malere, musikere, skuespillere, balletdansere både i Danmark og fra New York City Ballet har nydt godt af hans behandlingsmetode. Desuden har han hjulpet både rytmiske sangere og operasangere til en større udnyttelse af deres stemmepotentiale.

Ole Kåre Føli foredrag:

· Om kroppens mirakel og nøglen til helbredelse – et liv uden sygdom og lidelse.

Ole Kåre Følis foredrag er unikt, spændende og underholdende og vil for altid forandre tilhørerens indsigt i krop, psyke, sjæl og helbred. Han er en foredragsholder, som alle mennesker burde opleve. Budskabet er, hvordan vi mennesker kan leve et langt liv uden at blive syge og lidende – hvis vi blot lytter efter kroppen og de signaler den forærer os!

Ole Kåre Føli kender menneskekroppens hemmeligheder og potentiale fuldt ud og besidder i dag en helt unik viden. Gennem 50 år har han med sine hænder, intuition og helt specielle selvudviklede teknik ´Body Self Development´s System` hjulpet tusinder af mennesker tilbage til et godt og sundt helbred.

Menneskekroppen rummer nemlig nøglen og værktøjerne til at helbrede sig selv fra de allerfleste alvorlige sygdomme og lidelser – når blot vi mærker og lytter til kroppens signaler. Signaler som Ole Kåre Føli efter årtiers praktisk arbejde med menneskekroppen er ekspert i at afkode og oversætte. Nu har han sat sig for at videreformidle denne viden til alle os andre i et hverdagsagtigt og humoristisk sprog, som alle kan forstå.

Det internationalt berømte cykelhold Team CSC med danske Bjarne Riis i spidsen havde den anerkendte behandler fast tilknyttet gennem 7 år. Ole Kåre Føli rejste hvert år med holdet under Tour de France, og det var således ham der med sine behandlinger formåede at holde den tidligere CSC-kaptajn, amerikaneren Tyler Hamilton i sadlen, så han, på trods af et brækket kraveben, gennemførte Tour de France i 2003. En række kendte danskere blandt andre skuespilleren Ghita Nørby, sangerinden Sanne Salomonsen og maleren Per Kirkeby har i årevis været faste klienter hos Ole Kåre Føli.

”New York City Ballet” tilbød Ole Kåre Føli en drømmestilling efter at han med sine behandlinger har fået flere af den verdensberømte ballets invalide dansere tilbage på scenen. Men han afslog. Efter mange års praktisk arbejde har han besluttet sig for, primært at bruge sine kræfter på at videreformidle sin kostbare, unikke viden, så den kan komme omverdenen til gode og leve videre i de kommende generationer. Ole Kåre Føli ved nemlig om nogen, hvordan de allerfleste sygdomme og lidelser faktisk kan helbredes uden medicin! I dag uddanner den professionelle skole ´Body Self Development´s System i Karlslunde hvert år en række terapeuter på basis af Ole Kåre Følis teorier og viden.

Foredraget tilpasses gerne efter særlige behov og kan også rumme case-stories.

Ole Kåre Føli har skrevet bogen ´Mit Indre Rum`- samtaler med kroppen, der udkom i oktober måned 2006, samt endnu en bog ”Børns indre rum” der udkom i 2009. Begge bøger på Borgens Forlag.