Palle Pirat Show

Palle Pirat Show

PALLE PIRAT – Danmarks sejeste børne og familieshow

De populære pirater i Palle Pirat Show fejrede sidste år 15-års jubilæum og er nu aktuelle med nyt show og nyt album, der har fået titlen ”Jorden rundt med krudt og kram”.
Palle Pirat er kendt for et sceneshow langt ud over de sædvanlige. Piraterne begejstrer både børn og voksne med det musikalske show og de mange udklædninger og flotte rekvisitter.

Det fem mand store band består af professionelle musikere, der kan deres kram. Det mærker publikum. Palle Pirat har derfor opnået en stor fanskare gennem årene og i mange kredse er Palle Pirat blevet kult, samtidig med at en hel ny generation af børn er begyndt at tage musikken til sig.
Det er sangskriver og entertainer Ulla Rasmussen, der står i spidsen for Palle Pirat. Hendes sange og musik gør både børn og voksne glade og når hun folder sig ud som Kaptajn Klap på scenen, vil jublen ingen ende tage.
Gennem årene har op imod 300.000 mennesker oplevet Palle Pirat på landets musikscener og Palle Pirat Fanklub er en af landets største af sin art.
Musikken i det nye show og på albummet er produceret af den Grammy-nominerede producer Nils Harbo, der også har givet en hånd med i sangskrivningen.
På scenen får Ulla Rasmussen (Kaptajn Klap) følgeskab af Lisbet Frisenette (vokal), Jan Nielsen (bas), Inger Rydal (keyboards) og Bo Fabiansen (trommer) i rollerne som de muntre pirater Lisbet Syngesild, Jan Basmand, Moster Ruth og Bo Bomstærk.
Efter showet skriver Palle Pirat naturligvis autografer og børnene kan hilse på piraterne.

Guldregn og russerdans
I det nye show kan man følge piraterne på en farefuld færd. De er på jagt efter Kaptajn Klaps tipoldeonkels arv, et par magiske dansestøvler, der forgylder finderen med guldregn og en stor dusør. I deres søgen kommer piraterne bl.a. til Rusland, Spanien, Kina og Amerika. Der bliver derfor rig lejlighed til at møde verdens forskellige nationaliteter. Kaptajn Klap går amok i en russerdans, møder en mexicaner og en spansk sørøver-syngesild. Og hvad sker der med det mystiske maleri, der forestiller tipoldeonkel uden sine støvler?
Samtidig med premieren udkommer Palle Pirats nye album, der indeholder musik fra forestillingen og andre nyskrevne børnesange.
Ulla Rasmussen er også forfatter til to børnebøger om piraten, der opstod som en spøjs ide, da hun så sine egne børn lege pirater. Fænomenet er nu vokset til et etableret navn på børnemusikscenen. Forældre, der ønsker at give deres børn en musikalsk og kvalitetsmæssig oplevelse, går ikke forgæves til en Palle Pirat-koncert.

Det er show for hele familien – og børn i alderen ca.  4 – 10 år.
OBS: Palle Pirat kan også bookes som Palle Pirat Duo og Kaptajn Klaps Soloshow.

Besætningen:
Kaptajn Klap: Ulla Rasmussen (guitar og vokal)
Lisbet Syngesild: Lisbet Frisenette (leadvokal)
Moster Ruth: Inger Rydal (keyboard og kor)
Jan Basmand: Jan Nielsen (bas)
Bo Bomstærk: Bo Fabiansen (trommer)

Sagt om Palle Pirat
Frederiksborg Amts Avis skrev:  ”Palle Pirat sparkede festival i gang. Palle Pirat fik børnene helt op på dupperne ved åbningen af Frederikssund Festivalen torsdag og billetter var revet væk for 14 dage siden.”

Søndags Avisen skrev: ”Forældrene er målløse over at de for en gangs skyld bliver slæbt med til noget, de kan holde ud at høre på. Et enkelt traditionelt show med dramatik og gode iørefaldende sange, fremført med energi og lyst”. 

Næstved Regionen skrev:   ”Kaptajn Klap alias Ulla Rasmussen og resten af Palle Pirat gav børnene kvalitet. Det var et helt fantastisk show med dygtige musikere. 

Karsten (voksen-fan), Gentofte:  ”I leverer dansk/nordisk børnekultur i en tradition og kvalitet på højde med Ole Lund Kirkegaard, Astrid Lindgren og Søren Kragh-Jacobsen.”

Marius, 4 år, Årslev: ”Jeg er rigtig glad for den gode musik. Det er nogle gode sange, som jeg elsker at synge med på.” 

Maria, 6 år, Glumsø: ”Det er skøn musik I laver! ”