Pernille Aalund

Pernille Aalund

Som forfatter, talkshowvært, foredragsholder og chefredaktør på portalen oestrogen.dk er Pernille Aalund et forbillede for mange kvinder. Hun har gennem mange år via foredrag og talkshows givet de danske kvinder gode råd om alt fra kærlighed til karriere.

Pernille Aalund foredrag:

· KVINDER, KROP, KÆRLIGHED OG KARRIERE
Et humoristisk foredrag om kvindens mange parallelle karriereforløb. Karrieren som hustru, elskerinde, mor, rengøringsassistent, indretningsarkitekt, designer – karrieren som kok, som krop og sidst, men ikke mindst: karrieren på arbejdspladsen? Vi vil det hele, men når det halve. Pernille Aalund tager udgangspunkt i sit eget liv og egne erfaringer. En humoristisk og ærlig peptalk, der ”kaster med kødet” og ser stort på de fine fornemmelser.

· FÅ SUCCES SOM KVINDE
For hvert ønske man siger højt, sår man et frø?
Hvordan vender man en fiasko til en succes?
Hvordan får man det, man gerne vil have?
Vi er alt for beskedne og ydmyge. Mange af os tror ikke, det er muligt at leve et liv, der er bedre end det, vi befinder os midt i. Få inspiration til nye beslutninger! Få tro på, at ALT kan lade sig gøre. Få HAM – få DEM ­ få DET! Få det liv, du drømmer om? Det handler om kærlighed og karriere. Om penge og spiritualitet. Og det virker!

· MIT LYKKELIGE LIV
Har du stillet dig selv nogle af disse spørgsmål:
Hvornår var jeg sidst lykkelig?
Er jeg sammen med mennesker, der sætter pris på mig?
Har jeg gjort noget det sidste år, som jeg vil huske resten af livet?
Alting hænger sammen: Dine handlinger, dine omgivelser og dine tanker. Pernille Aalund har lært sig selv ”lykken” – selv i de sværeste stunder. Hun mener, at alle kan lære at være lykkelige; Ingen behøver at affinde sig med sorg eller ligegyldighed. Få inspiration til et lykkeligere liv!

· MIN KROP ER MIT TEMPEL
Mange længes efter den perfekte krop – er det virkelig muligt? Få den krop, du gerne vil have. Det er dig, der bestemmer! Pernille Aalunds bog ”10 kilo – 10 uger” er solgt i mere 30.000 eksemplarer Hun har skrevet om skønhed i Ekstra Bladet, og så har hun lavet et hav af tv-udsendelser om plastikkirurgi, kilo og drømme. Med udgangspunkt i egne erfaringer taler Pernille Aalund om kosmetiske operationer, behandlinger, cremer og en verden, hvor kun det bedste er godt nok!