Søren Dahl

Søren Dahl fra Café Hack

Søren Dahl – radio- og TV vært, komponist, instruktør, forfatter, foredragsholder, konferencier, komiker, pianist m.m.

Søren Dahl foredrag:

· Søren Dahl om livskvalitet
“Vi skal jo lave andet, end at trække vejret, når vi nu er her. Hvordan skal vi definere begrebet livskvalitet? Jeg kender en hel del mennesker, der lever livet igennem – uden at leve livet.”

Et foredrag med Søren Dahl varer cirka en time. Men det er rigeligt med tid for en mand med så velsmurt et tungebånd. Undervejs krydrer Søren Dahl budskaberne med anekdoter fra en lang karriere, der bl.a. har budt på samarbejde med Finn Nørbygaard, Jacob Haugaard og De Nattergale.

· Kirkeforedrag: En sjov kristen én
Mød den kendte vært fra et af Danmarks mest lyttede radioprogrammer Café Hack i en skønsom blanding af alvor og sjov.

Det tidligere medlem af De Nattergale rejser landet rundt med sit næstekærlige og veloplagte foredragsshow, der under overskriften “en sjov kristen én” går til vaflerne ikke kun med ord, men også med musik og trompetfanfare.

Søren Dahl fortæller blandt andet om sit barndommens lykkelige land, om mad og livsglæde – og om sit elskede Thy, hvor han mere end gerne indrømmer, at han kommer fra.

Undervejs spiller foredragsholderen masser af musik på klaver og trompet, og hvad der ellers er i nærheden. Og hvem ved – måske der også vandrer et lille eventyr forbi på denne rejse i ord og musik, som varer ca. 1 time.

Det hele krydres med anekdoter fra en lang karriere, der har budt på samarbejde med Finn Nørbygaard, Jacob Haugaard, De Nattergale og hundredvis af opgaver inden for TV, film og teater.

Der kan bagefter stilles spørgsmål til Søren Dahl.

Særlige bestemmelser: Der skal forefindes et nyere velstemt klaver.