Anton & Agger

Anton og Agger

Suveræn underholdning med lattergaranti!!

Anton & Agger er perfekt underholdning til privat- og firmafester, byfester, større receptioner, kursusafslutninger eller som det muntre indslag [til konferencen. Anton & Agger er en unik blanding af artisten og stand-up. Med deres skæve & let genkendelige karakterer inddrager Anton & Agger sit publikum i et kærligt og humoristisk univers der får enhver stivstikker til at overgive sig.

“Anton & Agger var med deres underfundige karakterer og gode situationsfornemmelse med til at frembringe latter, da de underholdt med små gags ved bordene. De afsluttede underholdningen med at få departementschefen på scenen. Med stor professionalisme holdt de opmærksomheden fanget hos de 500 festdeltagere, mens de jonglerede omkring departementschefers hoved”.
Miljøstyrelsens personalekontor – Birthe Ougaard

“Kollegerne har efterfølgende fortalt, at jeres optræden gjorde en hel del til at sætte den rette feststemning. Alle tiders opstart af en fest som vores, hvor mange ikke kender hinanden. Vi vil varmt anbefale jer”.
IBM, Mai-Britt Hansen

Der er noget om snakken … Anton & Agger!

Show 
Et show med Anton & Agger er en unik blanding af artisteri. stand-up, musik og sang. Med deres skæve og let genkendelige karakterer, inddrager Anton & Agger sit publikum i et kærligt og humoristisk univers der får enhver stivstikker til at overgive sig. Anton & Aggers show er for mennesker der kan lide at grine. Anton & Agger, kan ved udendørs arrangementer, lave forestillingen på deres unikke “Mobilscene” trukket af en pølsevogns motor. Med denne færdigmonterede mobilscene kan de komme kørende ind på gågaden/pladsen etc. og forestillingen er allerede godt i gang.

“Anton og Agger er humor af høj klasse, de fik temperaturen/humøret til at stige talrige grader da de kom på. Anton & Agger fik julefrokosten op på et niveau, som vi ikke tidligere har oplevet. Der tales stadig om det herinde, med et smil/grin på læben”.
Københavns Skatteforvaltning, John Munck

Tæt-på komik
Anton & Agger går med stor situationsfornemmelse rundt blandt gæsterne. Med morsomme gags og vanvittige påfund kommer Anton & Agger i humoristisk dialog med ethvert publikum.

“Anton & Agger giver på deres helt unikke og skæve facon ethvert selskab et humoristisk skub i den rigtige retning. “To mistænkelige matroser dukkede op og bejlede til damerne med lavbenede ballonhunde og pudsning af briller i lange baner. Underholdende var det i hvert fald, der blev grint godt ved bordene. Et festligt indslag, der klart kan anbefales alle”.
DONG, Jeanette Jepsen

Varighed: Afhængig af arrangementet – Kan med fordel kombineres med Anton & Aggers show.

Gå-rundt komik
Med begrebet “Gå-rundt komik” har Anton & Agger skabt en ny form for underholdning, der med stor opfindsomhed, fremkalder det helt store grin hos publikum. Gå-rundt komik er genialt fordi underholdningen, med en række absurde fysiske billeder, foregår blandt publikum. Gå-rundt komik kan bl.a. være: En tyk dværg der rider på en 8 meter lang snegl, to mænd iført komplet ski udstyr fra halvtredserne der forgæves leder efter bussen til Holmenkollen, en forvirret domptør der forsøger at holde styr på en struds med rytter, en festklædt mand med en kæmpe lagkage, hvori der gemmer sig en overraskelse, to håndværkere
med et toilet og en toiletdør, to turistguider tilbyder guidet rundtur i åben vogn med pølsevognsmotor.

“Opgaven blev løst optimalt. Er 6 stjerner det højst opnåelige, så har Anton & Aggerr fortjent hver eneste af dem. De formåede at få publikums fulde opmærksomhed med deres skæve og underfundige univers, uden at seriøsiteten derved forsvandt samtidig med, at de gled ubemærket ind i standpersonalets hverdag og ydede vore kunder netop den service der var nødvendig for messens succes”.
Ecolab A/S, René Sejer, Marketingchef

Musik
Anton & Agger er også et musikalsk show. Med på scenen har de altid deres trofaste kapelmester Svenne, som med sikker hånd akompagnerer løjerne. Svenne er ægte finne, og venligst udlånt af den finske musikforening “Suomidokamminen”.
Tidligere har Svenne spillet i det finske boyband “Kalnikopanen”, en oplevelse Svenne i dag betegner som “Fsnikajtan”.