Audrey Castañeda

Audrey Castaneda

Audrey Castañeda er en af de få kvindelige stand-up komikere, som giver stand-up genren det friske pust, som både kvinder og mænd morer sig over. En idérig pige med krummer i, som leverer et altid indlevende og karismatisk stand-up show.

Ved at være født i Guatemala, og opvokset med skolegang i både USA og Danmark har den brunøjede skønhed et stort repertoire at tage fra, når hun står på scenen og får folk til at gå i bro af latter. Siden 2001 har hun beriget sit publikum med alt, hvad hun har på hjertet – og det er meget. Det er ofte gået ud over hendes forfængelighed til stor glæde for alle. Hun er fyldt med energi, har en fantastisk udstråling og selv mænd har siddet med tårer i øjnene af grin efter at have været igennem hendes komiske centrifuge.

Historier blev hun for alvor kendt for, da hun slog igennem på bagsiden af Urban, hvor hun de sidste 4 år har givet danskerne et godt grin eller noget at tænke over i hverdagen. Hun var i 2004/2005 på en fuldstændig udsolgt stand-up tour med komikerne Anders ”Anden” Matthesen og Anders Fjelsted. Blot en måned senere var hun af sted igen med Povl Carstensen. Hun var i 2005 aktuel med sin anden biograffilm ”Af banen” som manuskriptforfatter, og samme år kunne man opleve hende som komiker på Langelandsfestivalen.

I 2006 startede Audrey Castañeda hæsblæsende som morgenvært på Voice sammen med Jan Elhøj. Sommerferie blev det ikke til, for hun rejste landet rundt med stand-up showet ”Når sandheden skal Frem”. I november og december var hun tilbage i København, hvor hun både var vært på Comedy Zoo og sad på DR og lavede sin første dokumentarfilm ”Da døden kom forbi Madam Arthur”, som havde premiere på DR2 den 27. august  2007. I sin fritid fik hun dog tid til at deltage i Zulu Djævleræs, hvor hun kørte til finalen sammen med Robert Hansen. I maj 2007 var Audrey desuden vært på Fåborg Sommerrock, og den 25. august stod hun på Rådhuspladsen og var vært sammen med Peter Mygind til årets Gay Pride.

Ved siden af disse arrangementer har Audrey arbejdet på sin debutroman ”Lotusblomster gror også i mudder”, som udkommer i foråret 2008.

Audrey Castañeda, en af Danmarks sjoveste kvinder, er med andre ord en succes!

Kan også bookes med stand-up shows på engelsk.

Med sit veludviklede humoristiske filter er Audrey desuden en fantastisk konferencier.