Ballonklovnen Charlie

Ballonklovnen Charlie

Altid et af de store trækplastre for børnene, når klovnen er på plakaten. Han kan lejes til walk-around. Han laver ballonfigurer til alle børn, han er festlig, farverig, fornøjelig og glad for børn. Han laver ballondyr, figurer og drabelige lyssværd af farverige balloner.

Manden bag ballonklovnen Charlie er Kim Bo Oehlenschläger. Til trods for hans unge alder er han en erfaren og professional tryllekunstner, som optræder i storcentre, firmaer og til familie- og byfester i ind- og udland.

Man har kunnet opleve Kim i diverse programmer på TV. Han havde også fornøjelsen af at optræde, som gæsteartist i Cirkus Dannebrog, men har også opnået at indgå i et Las Vegas show i Holland,  medvirket i et TV program der hed “Det var Sørens…” på Danmarks Kanalen. Kim har også optrådt på kanal DK4 i programmet “Portræt af en Tryllekunstner”. I februar måned har han også været på turné på Gran Canaria for Star Tour.

I marts måned kunne man se ham i TV programmet “Gøjlervognen”. I september var han i TV2’s morgenprogram “Go´morgen Danmark”, og i november var han på DK4 i “TV Bingo”. Han har medvirket i TV reklamer på TV Danmark. Good Old Days med Hjort Tonight. “Jul i gammelby”. Fornylig deltog Kim i en Top Talent konkurence i Århus i samarbejde med et af Danmarks store bryggerier, hvor Kim fik en 2. plads, som Årest Top Talent.