Bjørn og Johnny

Bjørn og Johnny

Far og Søn

– to generationer under samme tag

Et travlt år og meget samarbejde venter forude for den musikalske Hansen familie i Hurup.

Siden det startede “Kun for sjov” i slutningen af 95, er det gået utrolig stærkt for “Far og Søn” rundt omkring på de danske scener.

– Alle årene har vist, at der åbenbart er behov for denne form for underholdning, som vi også kan tilbyde som “Far & Søn”, siger Bjørn Hansen. Efterspørgslen har været konstant, og derfor vil vi
med glæde fortsætte med at komme landet rundt.

Som bekendt er Bjørn kapelmester i sit eget band “Bjørn & Okay”, som i over 40 år har været et af Danmarks populæreste danseband med et hav af pladeudgivelser bag sig og et stort trofast publikum, som har fulgt bandet igennem årene.

Johnny som er kapelmester i sit eget band “Kandis” følger faderens fodspor og har haft held til, at etablere sit band som et af de bedste navne indenfor ikke bare dansktopmusikken, men dansk musik i det hele taget. Kandis har modtaget guldplader for samtlige udgivelser og platinplader for flertallet samt modtaget “Danish Music Award” prisen i for Kandis 8 og 9 i 2001 og 2003.

Alle dansktoplyttere var ved at falde bagover, da de første gang hørte Kandis med Johnny Hansen ved mikrofonen. – Det er da Bjørn & Okay, sagde de fleste. Men nej, det var det ikke. Lidt tæt på kom man dog, for det var altså Bjørns søn.

Men selv om både Bjørn & Johnny hver for sig har nok at gøre med deres egne orkestre, er der også blevet tid til et supermusikalsk samarbejde – imellem “Far og Søn”.

Det hele startede for sjov i midten af 90’erne, hvor begge havde tankerne i retning af, at udgive en cd sammen. Som sagt – så gjort – dette blev til virkelighed i form af cd´en “Kun For Sjov”, som hurtigt solgte over 25.000.00 eksemplarer.

Samtidig blev det også starten til et samarbejde, hvor de to musikere underholder som solister til f.eks. byfester, havnefester, forskellige former for messer og lignende.. med masser af festlig underholdning, men ikke mindst – alle de kendte hits.