Butterflies

Butterflies

Musikalske sommerfugle fra det sydlige!

Brian Pedersen, keyboard, sang og Henrik “Fætter” Pedersen, trommer, sang udgør orkestret Butterflies. De bor på hver sin side af Storstrømsbroen, på henholdsvis Falster og i Vordingborg. De to fætre kunne I 2008 fejre 20 års jubilæum sammen på de skrå brædder …

I 2003 udsendte de deres 1. CD: Brian og fætter på tur. Den blev præsenteret og placeret på DR’s Dansktop. Det var startskuddet til et lift af orkestrets popularitet, og blev derefter det foretrukne supplement til flere halfester bl.a. sammen med Kandis og andre store danske musiknavne. I 2007 fik de et radiohit, med singlen ”Det lille ledvogterhus”, som opnåede en flot 2. plads på DR’s Dansktop og som nummer 1 på flere danske lokalradioer.
Året 2007 blev også året hvor Butterflies ved flere lejligheder optrådte som backing for Richard Ragnvald, Både på TV i programmet Top Charlie og DK4, samt ved andre arrangementer.

Sideløbende hermed fik Butterflies en masse andre arrangementer både i Danmark og Tyskland. Deres opgaver går fra by–, hal- og firmafester samt en masse familiefester rundt om i hele landet. Butterflies har også fornøjelsen at optræde som husorkester på Hotel Van Der Valk i Tyskland, hvor de har underholdt de mange gæster sammen med Bjørn & Okay, Keld & Hilda, Bamses Venner, Kandis m.m.

Brian og Fætter har ry for, at når de er på scenen , så sker der noget. De kan og vil underholde deres publikum, og de gør det med humør og smil på læben. Deres repertoire rækker længere end til Dansktop. Helt tilbage til Elvis og de andre ”tressere” frem til TV-2 og andre af tidens populære navne ryster drengene ud af ærmet.

Dinérmusik klarer de også med et smil med et repertoire, som rækker fra Strauss til Lloyd Webber, og skal der være fællessang og sjov og ballade, spiller de gerne op og fører an.