Cool Cats

Cool Cats

Cool Cats behøver ikke den helt store præsentation. De spiller stort set alle musikgenrer til alle slags arrangementer! Fra 50’er rock’n’roll til 60’er, 70’er, 80’er og 90’er musik. Der er selvfølgelig også helt nye numre fra dette årtusinde.

De har i over 15 år haft stor succes som danseorkester til firmafester, sportsstævner, internationale kongresser, specielle temafester og diverse events i hele landet.

I Cool Cats kan alle synge for, og deri ligger nok den største force og forskel på dem og andre orkestre. Det er utrolig varieret at høre på, når der i et band er 4 forsangere.

Deres repertoire er meget bredt og spænder lige fra Mills Brothers til Elvis Presley, Earth Wind & Fire og frem til de nyeste hits fra i dag.

Mange kunder har altid et ønske om at deres fest skal have et bestemt tema.

Cool Cats har været med til lidt af hvert:

Masser af sports- og firma-fester
BEACH BOYS PARTY med palmer og sand på gulvet og hawaiiskjorter
60’er-fest i Sceneriet på Det Ny Teater
Har mange gange optrådt som ”THE BEATLES”.
GREASE PARTY med snothår og rock’n’roll fra de glade 50’ere
International kongres i fuld galla

Erfaringen viser dog, at en god blanding af det hele plejer at virke bedst. Så er der lidt for enhver smag!

Cool Cats laver også GREASE PARTY & BEACH BOYS PARTY og kan også engageres som ”Beatles-orkester”, hvor de udelukkende spiller … Beatles-musik.

Cool Cats og Musical Show af Søren Hjort Kristensen kan også engageres som ”en samlet pakkeløsning”. På den måde vil hele arrangementet blive mere overskueligt, nemmere og billigere. Aftenen vil så forløbe således:

Afdæmpet baggrundsmusik under hele middagen.
MUSICAL SHOW som underholdning mellem hovedret og dessert.
COOL CATS som danseorkester resten af aftenen frem til natmaden.