Dan Andersen

Dan Andersen

Stand-up er sjovt – stand-up og musik er endnu sjovere!

I hvert fald når det bliver præsenteret af den uforlignelige og lårklaskende morsomme Dan Andersen.

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Det blev starten på et spektakulært show, der førte ham op blandt toppen af dansk comedy.

Han er en unik blanding af charme og hardcore stand-up, som ikke er bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af, selvom han ofte taber dem på egne fødder, når han glædeligt fortæller og synger om sine inderste hemmeligheder, forhold og sære observationer.

Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene – en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han fra første minut har i sin hule hånd!

Hvis du vil se et show, der er lidt udover det sædvanlige, et show med ærlighed og hjerte, fuld fart og frem for alt hylende morsomt, så se Dan Andersens Guitarshow.

Bonus:
I april 2007 tog Dan på Danmarksturné med showet “Holder 100”, som udkom på dvd under titlen “Extravaganza” med tilhørende CD.

Om “Extravaganza”:
“Så hvad enten du allerede er Dan-fan eller først er det om et par timer, så er “Dan Andersen Extravaganza” et smukt møde med en af landets mest særprægede komikere. Det er overraskende, det er pinligt – og det er fuldkommen smittende vanvittigt. Kort sagt: En buffet af sjov!”

Dan Andersen har desuden optrådt for de danske styrker både i Afghanistan, Irak og I Kosovo – og medvirket i MGP og i flere radioprogrammer, på festivaler og for firmaer. Han har siden 2002 været med i showet ”Talegaver til børn” til fordel for UNICEF, og kunne endvidere opleves i flere omgange af ”Stand-up.dk”.