Danseorkestret Ten-Four

Danseorkestret Ten-Four

Firmafest, familiefest, bryllup, julefrokost, kræmmermarked og alle de andre fester:

Der er 1001 forskellige muligheder for en sjov aften, men én enkelt ting er fælles for alle “musik & dans” …

Musik til en fest er en udfordring for arrangøren, da der skal tages hensyn til alle aldersgrupper samt en meget varieret musiksmag blandt publikum.

Danseorkestret TEN-FOUR har taget opgaven alvorligt og tilrettelagt deres musik efter moderne virksomhedsprincipper, hvilket gør opgaven meget lettere for arrangøren.

Danseorkestret Ten-Four blev dannet i 1991 og består af: Anders Wedel, Troels Jakobsen & Charlotte Wolfsberg. Disse mange år på den danske musikscene samt individuel uddannelse og træning, danner baggrund for en stor rutine og variation i repertoiret, der sikrer et vellykket arrangement.

Repertoiret indeholder hits fra 60’erne og frem til i dag og baserer sig på dansk og engelsk pop & rock musik. Bandet spiller i hele landet men dog hovedsageligt øst for storebælt og har optrådt lige fra glassalen i Tivoli og Club Danmark Hallen for 2000 gæster, til Lillevang Forsamlingshus. Der medbringes et professionelt lyd & lys anlæg der tilpasses efter lokalets størrelse og antallet af gæster.