De Farende Svende

De Farende Svende fra Lolland

“De Farende Svende” fra Lolland leverer varen, med hygge, sang og det bedste fra den danske sangskat.

Repertoiret er lige så bredt som spredningen i publikums alder. “De Farende Svende” er til underholdning for alle aldersgrupper. Når de tre gutter indtager scenen med deres festlige påklædning og musik, er det de færreste, som kan lade stemmebåndene hvile.

Godt humør smitter jo , og hvis der er noget, der lyser ud af de fire spillemænd Michael Krog, Rudi Christensen, Johnny Aasberg og Peter Fynbo Hansen, så er det godt humør og spilleglæde. Det er ikke underligt, for det er en hobby – ikke et levebrød.

“De Farende Svende” har bestået i 28 år, så rene amatører er det ikke der farer af sted. Med mere en 1000 spillejobs i bagagen, er svendeprøven for længst bestået. Det er lige fra byfester – receptioner – butikscentre – syng med arrangementer,
hvor svendene medbringer sangbøger – til private fester med dinèrmusik og dans – sågar morgenmusik, dog ikke med blæseinstrumenter.

Børnearrangementer, såsom den traditionelle juletræsfest omkring træet, med sang og leg med børnene, samt Fastelavnsfesten bliver også klaret i festligt udstyr.

En fest med “De Farende Svende” er sagen – også lige fra Gedser til Skagen.

Besætningen er:
Michael Krog – Harmonika og Keyboard
Rudi Christenden – Vaskebræt
Johnny Aasberg – Bas
Peter Fynbo – Banjo