Devito Duo

 Devito Duo

Devito er en ambitiøs duo med speciale i gennemført harmonisk lyd, og flerstemmig sang på alle numre, uanset genre. Moderne teknologi sikrer at en duo sagtens kan lyde som et større orkester, men teknologi kommer ikke ud over scenekanten, det kræver både erfaring og overskud bag alt det moderne isenkram.

Jann Guldhammer og Per Holler har begge rigtig mange års erfaring som musikere og som underholdere. Hver især har de spillet i mange sammenhænge. Både Jann Guldhammer og Per Holler har udgivet flere albums. Per Holler har endda adskellige guldplader, for salg af mange LP’er da han spillede sammen med Bølle Bob. Som orkester har Devito været på de danske landeveje siden 1992.

At Devito er et etableret og vellydende orkester kan også ses i de arrangementer de har været booket til. Devito har spillet til job sammen med grupper som bl.a. Kandis, Thorleifs, Vikingerne, Bamses Venner, Chuck Berry, Sussi & Leo og Trans Europa Express.

Devito’s omfattende lyd og lysshow gør, at duoen sagtens kan spille til alle større arrangementer som halballer, teltballer og firmafester, såvel som privatfester. Devito er en professionel duo, med et godt ry og adskillige genbestillinger på samvittigheden. Devito er ikke blandt de billigste orkestre, men blandt de bedste.