Devito Trio

Devito Trio

Trio Devito er et danseorkester med speciale i gennemført harmonisk lyd, og flerstemmig sang på alle numre, uanset genre. Moderne teknologi sikrer at en trio kan lyde som et større orkester, men teknologi kommer ikke ud over scenekanten, det kræver både erfaring og overskud i det musikalske grundlag bag alt det moderne isenkram.

Devitos medlemmer har mange års erfaring i at spille og underholde til fester af enhver art. Hver især har Jann Guldhammer, Per Larsen og Per Holler spillet i mange sammenhænge. Som orkester har Devito været på de danske landeveje siden 1992.

At Devito er et etableret og vellydende orkester kan også ses i de arrangementer de har været booket til. Devito har spillet til job sammen med grupper som bl.a. Kandis, Thorleifs, Vikingerne, Bamses Venner, Chuck Berry, Sussi & Leo og Trans Europa Express.

Devito’s omfattende lyd og lysshow gør at orkestret kan spille til alle større
arrangementer som halballer, teltballer og firmafester. Devito er et professionelt orkester, med et godt ry og adskillige genbestillinger på samvittigheden. Devito er ikke blandt de billigste orkestre, men blandt de bedste.