Eddie Skoller

Eddie Skoller

Hvordan får man englændere, tyskere, hollændere, japanere, nordmænd, franskmænd og selv svenskere til at more sig på dansk?

Man booker Danmarks mest internationale entertainer, Eddie Skoller.

Når Eddie Skoller ikke optræder med offentlige shows i Danmark eller i udlandet, har De muligheden for at få underholdning i verdensklasse til lukkede firmaarrangementer, kongresser m.v. Et show, der naturligvis kan gøres mere personligt end det er muligt med de offentlige shows, De kender. Denne måde at arbejde på har været en kæmpesucces for Skoller ved utallige arrangementer verden over.

Skoller er international entertainment.
Som den internationale entertainer, Skoller er, kan han optræde i vanlig stil på mange sprog. Og netop behandlingen af sproget er én af de ting, der gør Skoller helt unik. Fire ud af fem shows foregår i dag på engelsk.

Målrettet entertainment med Skoller er garanti for succes.
Et Skoller “For your eyes only” arrangement starter med et møde, hvor Skoller bliver briefet om, hvilket formål arrangementet har, hvilke nationaliteter der vil være til stede og hvilket sprog, der tales. Ud fra dette tilrettelægger Skoller så sit show optimalt.

Et Skoller show er garanti for underholdning i verdensklasse. 
Valget af underholdningsindslag er altafgørende for, at et festarrangement bliver en succes. Med et Skoller “For your eyes only” arrangement er De sikker på at få entertainment i højeste klasse, bl.a. fordi Skoller på forhånd ved, hvilket publikum han står overfor.

Ring 70 20 11 13 og få en uforpligtende samtale om Deres muligheder for at byde på international underholdning. Få mere information om priser, mulige datoer og andre praktiske oplysninger.