Elvis in concert

Elvis in concert - Mike Andersen

TV3’s Stjerneskuds konge leverer et kanon show “Elvis In Concert”. Dette show vil kunne tilfredsstille den mest kræsne gæst! De vil ikke kunne lade være med at danse, til denne sprudlende cocktail af de allerbedste hits, som vil blive sunget live, af Europas bedste Elvis imitator Mike Andersen.
En oplevelse ud over det sædvanlige – det er hvad der venter Dem og Deres gæster når de bestiller showet “Elvis In Concert”.

Her er en iagttagers beskrivelse:

Lyset dæmpes langsomt, der er helt mørkt, pludselig lyder der fra højttalerne en dyb amerikansk stemme: “Ladies and Gentlemen, are you ready for the King?” Stemningen er allerede i top. Musikken fra 2001 Rumrejsen begynder at fylde lokalet. Publikum er spændte, scenelysene flyver hen over publikum, og der kommer “The King”. Folk udløser deres spænding, rejser sig uopfordret op og klapper i deres hænder.

Elvis i den flotte hvide jumpsuit, står badet i en regnbue af lys. Han tørrer sig på panden med de legendariske tørklæder, guitaren hænger sikkert over skulderen. Elvis synger sit første nummer “Thats All Right Mama”. Publikum begynder allerede at danse ved bordene, og en kvinde vakler med nervøsitet op til scenen, og rækker armene ud efter legenden. Elvis kaster sit sorte pomadehår tilbage, tager sine TCB guldbriller af og kysser den ekstatiske kvinde. Pludselig bliver gulv og loft ét, og kvinden besvimer! Da hun kommer til sig selv er hun overbevist, hun gentager ordene igen og igen, “Kongen lever”.

Ovenstående var skrevet af en journalist fra et ugeblad, da han var ude og opleve showet “Elvis In Concert” med Mike Andersen.

De vil ikke tro at det er Mike Andersen der synger live, men det er det! Mike Andersen er for alvor blevet et navn alle danskere kender! Både fra utallige TV programmer, ugeblade og aviser. Da Mike vandt i TV3 Stjerneskud, udløste dette bl.a. forestillinger for den danske kongefamilie, og indtil flere højtstående embedsmænd, deriblandt Singapores præsident Goh Chok Tong, som brød ud i duet med Mike Andersen til sin private fest. Selv den amerikanske ambassadør troede at Mike Andersen mimede til den rigtige Elvis Presley. Kronprinsen mødte Elvis og morede sig kongeligt, da Mike Andersen annoncerede over højttalerne, at “The King” was about to meet the prince!!!! Kronprinsen kunne heller ikke sidde stille til de rockende rytmer, og måtte bare ud og danse. Mike har lige optrådt for LEGO, der holdt jubilæumsfest. Det flotte Elvis Show blev sendt via satellit direkte til 14 lande.

Elvis er for de unge der er blevet ældre, og for de ældre der føler sig lidt yngre. Et show vi varmt kan anbefale til dem, der vil give deres gæster noget sjovt og helt utraditionelt.