Erik Grip

Erik Grip

Troubadouren har gode år i det danske landskab. Til alle tider er det underholdning men med engagement og udgangspunkt i mennesket. Sange om det at være til. Det er ikke bare visesang og folkemusik. Det er altid nutid.

Erik Grip er elsket af sit publikum for netop at være anderledes end de fleste blandt sangere. Erik Grip er en af de få der i alle år har været tro mod det danske sprog og den danske sang. På folkelig vis, men aldrig uden tekster af høj kvalitet. Søren Gyldendal Fonden gav netop Erik Grip en særpris for hans arbejde for dansk lyrik og klassisk digtning.

Det er blevet til mange indspilninger siden Erik Grip startede i 1963. “Frank Jægers Viser” er første album (1975), Grundtvig-pladen fra 1983, den mest kendte, og “Rose skal vi danse” og “Åbent landskab”, sange der igen og igen skal synges. Men mange andre sange kræves sunget ved koncerterne.

Ønsker du priser på Erik Grip er du velkommen til at ringe eller sende en mail, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Erik Grip.