Erik Peitersen

Erik Peitersen

Erik Peitersen er foredragsholder og gør-det-selv mand. Desuden er han kendt fra TV2’s Roomservice, På rejse med sjælen og Huset.

Erik Peitersen er oprindeligt uddannet skiltemaler og desuden autodidakt kunstner. Han har deltaget i en lang række udstillinger og har arbejdet som scenograf på danske reklame- og spillefilm. Som sparringspartner til Per Kirkeby har Erik Peitersen været medarbejder på en række af Kirkebys opgaver, som f.eks. loftet i Det kongelige Bibliotek, i Rejlev Kirke og på Århus Universitet.

Erik Peitersen er en meget underholdende og engageret foredragsholder og han har en række foredrag og emner at vælge imellem:

· Slip hænderne løs
Slip hænderne løs starter med omdrejningspunkt i tilblivelsen af en konkret ting, eksempelvis en træsøjles forandring til en marmorsøjle, et maleteknisk illusionsnummer som danner grundlag for refleksioner over det legende menneske, fantasien og kreativitetens betydning for vores trivsel som moderne mennesker. I en kort lysbilledserie gives eksempler på de ubegrænsede muligheder der er i kombination af farve og rum, og hvordan inspiration og individuelle forestillinger med mod og vilje kan bringes ind i vores egen verden.
Små anekdoter, big bang, dinosaurer, vulkanudbrud, buskmænd, leg , individualitet, humor, livskraft, natur, indretning og farveforståelse. Rejsen er lang og impulsiv.
Et skub til dem som måske ikke rigtig tør kaste sig ud i nødvendige eksperimenter og dermed miste den vigtigste følelse i verden, “det lykkedes sgu”.

· Utraditionel boligindretning 

· Hvordan maler og dekorerer du din bolig f.eks. ved hjælp af genbrug?

· Hvordan skaber vi nogle gode boliger for os selv?

· Lær at tro på egne instinkter m.h.t. indretning, farvevalg m.m.