Expressen

Expressen

Expressen – også kaldet “det levende orkester”

Trio Expressen blev etableret i 1999 og er i dag en stærk sammentømret enhed, der kender hinanden ned til mindste musiske detalje.

Med en indlevelsesevne og engagement der kommer helt ud over scenekanten, formår de gang på gang at ryste publikum sammen og skabe en festlig og musikalsk oplevelse for store som små.

Expressen spiller til dinér og/eller efterfølgende dans. Dinérmusikken serveres med velklingende evergreens, musicals og velkendte melodier, ligesom der spilles til den medbragte sang. Musikken til dansen er en buket af omhyggeligt udvalgte melodier, som alle vil nikke genkendende til. De spiller bl.a. musik af Smokie, Dire Straits, Robbie Williams, Ronan Keating, Credence Clearwater Revival, John Mogensen, Bamse, Big Fat Snake, Kim Larsen, Kandis, Jerry Lee Lewis, Shakin Stevens, Sweethearts, Lars Lilholt, Monkies, På Slaget 12, Huey Lewis And The News, Rollo & King, TV2, Thomas Helmig, Allan Olsen, kendte Melodi Grand Prix hits og meget meget mere – Expressen følger med tiden og udvider løbende deres repertoire med de sange der spilles ofte i radioen og andre steder.

Expressen sætter en stor ære i, at deres udstyr er checket, gennemprøvet og 100% i orden inden, det kommer med på job. Lydanlæg m.m. er af højeste kvalitet og blandt det bedste og nyeste, der findes på markedet – dette sikrer dig, at der ingen ”mislyde” opstår undervejs i arrangementet. Claus’ trommer er elektroniske trommer, der lyder som rigtige trommer, men med den kæmpe store fordel at niveau på trommer kan justeres i forhold til arrangementets størrelse.

Expressen har siden 1999 været anvendt til arrangementer såsom; sommerfest, firmafest, julefrokost, single fest, halbal, sportsfest, byfest, bryllup, fødselsdage for blot at nævne nogle. De har desuden haft den store fornøjelse at spille ved nonstop-arrangementer med Stan Urban, Birthe Kjær, Tørfisk, Le Freak, Amin Jensen, samt Peter og De Andre Kopier.

Le Freak og Expressen kan i øvrigt bookes samlet til non-stop-arrangementer!

Målet med Expressen er at blive blandt de 5 mest efterspurgte trioer i Danmark inden udgangen af 2010 ! og de er allerede godt på vej!

Expressen består af:

Michael Nyborg: Kapelmester, keyboards og vocal
Jan Nissen Petersen: Guitar og bas (dog ikke på samme tid), vocal
Claus Nielsen: Trommer og kor