Frank Hvam

Frank Hvam

Frank himself
Man siger, der er tre frank’er i Danmark. Fodboldspilleren Arnesen fra 1980ernes landshold, narkodealeren spillet af Kim Bodnia i “Pusher” – og så Frank fra den vanvittigt populære tv serie “Klovn”. Og den sidste deler tilfældigvis udseende og krop med stand-upperen Frank Hvam.  Siden stand-up-debuten har det veludviklede kropssprog og den lettere kluntede adfærd været hans varemærke. En sammensat komiker, som kombinerer det lavkomiske med det begavede – en uforsigelig blanding af genitalier og politik.  Hans optræden er lun, lystbetonet og legende – pjat og indignation, krydret med en veludviklet sans for egen idioti.

Så tæerne krummes
Som medskaber af og hovedrolleindehaver i ”Klovn” har Frank Hvam sammen med makkeren Casper Christensen lagt Danmark for sine fødder. Med stærke referencer til deres eget liv leverer de to komikere komik , der har fornyet komedieserien i Danmark, og serien vil uden tvivl gå over i historiebøgerne som den bedste danske sitcom nogensinde. I rollen som den kejtede Frank, brillerer Frank med provokerende statements og utilpasset adfærd, så tæerne krummes og lattertårerne triller. Tidligere succeser tæller (også sammen med Casper Christensen) “Langt fra Las Vegas” og det dogme-agtige DR 2 program “Casper og Mandrilaftalen”.

Hvis du tør!
Frank har ved flere lejligheder gjort sig positivt bemærket som konferencier/vært. Eksempelvis ved ”Zulu Awards” i 2003. Selvom Frank er en travl herre, bliver der også tid til at deltage i velgørenheds arrangementer som ”Talegaver til Børn”.