Gitte Koldtoft

Gitte Koldtoft

Gitte Koldtofts passion er mental, emotionel og fysisk ENERGI! Hvad får virksomheden ud af at booke hende? Det kan siges meget enkelt. Mennesker der har det godt “performer” også bedre.

Når du tænker, taler og handler ud fra positive hensigter, så tiltrækker du succes som clips til en magnet. Gitte giver dig lyst til at få det optimale ud af livet på en positiv, motiverende og informativ måde. Hendes foredrag er krydret med en god gang humor.

Gitte er billedet på, hvad hun selv prædiker: En sund sjæl i et sundt legeme. Hun har arbejdet med sundhed i de sidste 10 år, først som personlig træner og senere som coach, foredragsholder hos Making A Difference. Nu arbejder hun selvstændigt som foredragsholder og skribent blandt andet som månedsmagasinet Q’s faste coach. Gitte er uddannet bachelor i retorik og massekommunikation ved Københavns Universitet. Hendes erfaring rækker vidt fra 4 år som chef for personlige trænere i Form & Fitness, aerobicinstruktør, kostvejleder, skribent, foredragsholder til coach.

Gitte Koldtotft powertalk:

· Ultimativ Arbejdsglæde
”Jeg glæder mig hver morgen til at møde på arbejdet, og jeg ved, at jeg gør en kæmpe forskel”
Er de ord sande for dig og dine kollegaer?

Flere virksomhedsledere får øjnene op for, at det kan betale sig at investere i medarbejderens trivsel. Det er mere enkelt end du tror, og processen begynder hos dig selv. Har du lyst til en sund og sjov hverdag både på arbejdet og i fritiden, så lad os sammen få energibarometeret op at ringe!

Din og virksomhedens udbytte ved workshoppen (Funshoppen) ”Ultimativ arbejdsglæde” er:

  • at glade positive medarbejdere præsterer bedre, har færre sygedage og mindre stress
  • at det bliver sjovere at gå på arbejde, når vi ved, hvordan vi skaber begejstring
  • at alle ved, hvordan de kan gøre en forskel for den enkelte kollega
  • at alle ved, hvilke værdier den enkelte kollega sætter højt
  • at alle bliver ”klædt på” til at være forandringsparate i en verden, hvor det eneste sikre er, at alting er i forandring
  • at alle lærer enkle coaching teknikker, der får det bedste frem i os selv og andre
  • at det er de bløde værdier, der skaber den hårde valuta. Færre sygedage, mindre medarbejderudskiftning og et højere præstationsniveau kan læses på bundlinjen.