Gordon Kennedy

Gordon Kennedy

Når Gordon står på en stand-up scene, kan han virke som verdens mest nervøse menneske. Hans bekendelser om sin egen usikkerhed og sine problemer i privatlivet ville næsten give ham medlidenhed, hvis de ikke var så morsomme. Men Gordon Kennedy leverer sine både personlige og præcise iagttagelser med så skarp en timing, at ethvert publikum må le.

Gordon har fået utallige mennesker til at grine, siden han i 1992 debuterede som stand-up komiker. I starten på de små scener i Århus og omegn. Men Gordon fik for alvor fat i publikum, da han med makkeren Timm Vladimir tog plads i studiet på DRs populære ungdomsprogram, Transit.

Her var de to ophavsmænd til utallige godnathistorier, og udtrykket; “der var den – fedt!” hærgede hele landet. Danskerne tog i den grad Gordon til sig, at han knap fik tid til at pleje den teaterkarriere, han som nyuddannet skuespiller havde regnet med skulle være hans levevej.

Succesen med Timm & Gordon gav de to både filmroller, landsturneer og CD-debut, både som fortællere af “godnat-historier” og som den hippe, rapkæftede og skosværtefarvede duo T ‘N G. Gordon er blevet en meget efterspurgt mand, både som komiker og konferencier, hvor han benytter sig af den sikkerhed, det giver at være professionel skuespiller. Og Gordons rutine og komiske talent skaffede ham ind som yngste medlem af holdet bag Cirkusrevyen 1997.

Sammen med makkeren Timm har Gordon været vært på programmerne Vladimir & Kennedy, Tab og Vind, Jagten på Sandheden og en ordentlig stak sommerprogrammer på DR-TV. Og at de to som makkerpar også er et oplagt valg til radiomediet, beviste de som værter på P3s lørdagssucces Pitstop.

Så man får straks set meget mere til Gordon Kennedy. På film, på TV, eller allerbedst: På en stand-up scene nær dig.