Henrik Lykkegaard

Henrik Lykkegaard

Henrik Lykkegaard er et kendt navn der bl.a. har markeret sig flere år i Cirkus Revyen, Tivoli Revyen, Hjørring Revyen, Helsingør Revyen, m.fl. – altså de gigantiske steder for højt humør. Sammen med Pernille Schrøder har han optrådt i mange sammenhænge bl.a. det store juleshow i Aalborg Kongres & Kultur Center.

I sit show bliver han akkompagneret af kapelmester Jens Krøyer, der sandelig heller ikke er kedelig. De kender ham fra den succesrige TV udsendelse “Hit med sangen”, hvor han udgør en populær figur. Henrik Lykkegaard kan også engageres i et show sammen med Pernille Schrøder.

Henrik Lykkegaard husker de fleste fra den kendte TV reklame med Kohberg Boller, hvor han med ganske få ord får os til at grine af sin figur, hvor han bare ytrer: “Hva’ ska’ jeg sige”.  Han har ligeledes medvirket i et utal af roller i både film som f.eks. “Stjerner Uden Hjerner”, “Bornholms Stemme”, “Olsen Bandens sidste stik” og “Zafir” samt i TV og teatersammenhænge. Han slog sit navn fast i DR TV’s satireprogram “TV-Ansjosen”.