Henrik Schouw

Henrik Schouw

Henrik Schouw spiller også til Deres fest, reception, fernisering, jubilæum, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest …

Afslappende og diskrete flygeltoner – Soft Piano Music – der ikke generer samtalen, er Henrik Schouw’s varemærke gennem 40 år. Han har været fast solo-pianist på de største hoteller og restauranter i København – Hotel d’Angleterre, The Plaza Hotel, Imperial Hotel Copenhagen, Sheraton Copenhagen Hotel, Radisson SAS Casino, Radisson SAS Globetrotter Hotel, Færgen Sjælland m.m.

Han har underholdt til utallige private arrangementer og firmabegivenheder rundt omkring i landet og spillet i Florida, Paris, London, Athen m.v. Henrik Schouw har et stort dansk og internationalt melodiprogram på over 2000 melodier, som han ryster ud over tangenterne med professionel elegance.

Det siger kunderne:

”Han er ikke som de andre – hans spillestil må nærmest betegnes som yderst følsom og romantisk serenadestil, og danner derfor en behagelig modvægt til tidens ofte temmelig ørefræsende beat- og rockrytmer. Med Henrik Schouws musik stryges tilhørerne bag ørerne – og det er vi mange, der trænger til!”
Anmeldelse af komponisten Bjarne Hoyer

”Henrik Schouw har et anslag så blødt som Victor Borges, og i min direktørtid på Hotel Imperial har jeg ofte engageret ham til mine private arrangementer, fordi hans spillestil er kultiveret og af høj kvalitet.”
Sonja Mathisen, Hotel Randers

”Det er så relaxing, at jeg godt kan tro, det er mig selv, der spiller – i søvne!”
Victor Borge

”Ofte – meget ofte – genlyder Henrik Schouws prægtige piano musik i de gamle, smukke stuer på Havreholm. Man fornemmer næsten, at Adam og Eva i Joakim Skovgaards vidunderlige Paradisbilleder nynner med. Smukkere kan det næppe blive.”
Inge Correll, Havreholm Slot

”Jeg har igennem mange år med stor glæde engageret den danske udgave af Richard Claydermann – Henrik Schouw er en glimrende pianist, der med sit brede repertoire fylder små som store lokaler med sin dejlige musik.”
Niels Wenkens, Koncertarrangør

”Jeg er en stor ynder af dygtige pianister, -Du er een af dem, Dit bløde anslag er ”legendarisk”, og kombineret med et kæmpemæssigt og flot repertoire, er du simpelthen en suveræn pianist, jeg tit med glæde ”CD” lytter på.”
Ole Erling, entertainer

”Henrik Schouw er en af de fineste underholdningspianister, vi har i Danmark.”
Kapelmester Finn Kræfting

”I’ve been listening to your CD’s and have enjoyed them immensely! You have a very delicate touch and a nice interpretative style.”
Sangerinden Susan Jennings, Florida, USA

Pianist Henrik Schouw har spillet på Færgen Sjælland i en årrække. Når Henrik sætter sig bag tangenterne, ”smiler” alle vore gæsters øjne. Og så er Henrik ikke bare vores pianist, han har altid hos os været en del af en helhed, atmosfære, smag, duft og lyd. Henrik er som samarbejdspartner fleksibel, professionel, idérig og altid ”forretningens” mand. – Henrik tænker på alle detaljer.
Restauratør Ole Petersen, Færgen Sjælland