Hotntot

Hotntot

Danmarks bedstspillende humørtrio. Orkestrets repertoire er afpasset til arrangementet og strækker sig fra glad Dixie- og New Orleans-jazz til danske sange, evergreens og børnesange.

De tre musikere er alle professionelle og udfylder deres pladser med masser af sang, god stemning og solospil. Orkestret er hypermobilt, kommer frem overalt, og behøver ingen elektricitet.

Musikerne har erfaring fra alle mulige og umulige jobs gennem de sidste 25 år og har derigennem en gennemslagskraft til at komme ud over scenekanten overalt. Som eksempler kan nævnes:

Street Parade
HOTNTOT skaber med deres swingende musik og flerstemmige sang en god stemning i gadebilledet. Smil på læben, bevægelse i fødder og krop ses på de mennesker, der oplever orkestret. Takket være orkestrets store repertoire er der sange og melodier til enhver lejlighed. Det er svært at holde stemningen nede, når HOTNTOT spiller.

Foyer Jazz/Receptionsjazz
HOTNTOT lægger den helt rigtige atmosfære til receptionen, hvor man mødes og kan samtale, mens der spilles glad jazz, salonjazz, evergreens og stille ballader.
Alt sammen fremført med stor musikalitet og fin situations-fornemmelse for arrangementets karakter. De virtuose soli og den flerstemmige sang sætter, sammen med de tre musikeres spilleglæde, prikken over i’et på oplevelsen.

Festligt indslag/events
HOTNTOT er serveringsdygtige som surprise-indslag, og kan indtræde med meget kort varsel og uden tid til opstilling i en hvilken som helst situation og i store såvel som små sammenhænge.

Den stærktspillende trio er i festlig dialog med publikum og har et solidt tag i den gode stemning.

Nissejazz/Julefrokoster
HOTNTOT NISSERNE spreder julestemning i gader og butikker med bjældeklang, juleklassikere og flerstemmig julesang.

Der er glæde i øjnene på både børn og voksne, der alle kan synge med NISSERNEs julemusik.

HOTNTOT NISSERNE er også et meget populært indslag til firmaers og privates julefrokoster.