Jan & Sunny Boys

Jan & Sunny Boys

De har gjort det igen og de har snart gjort det i 25 år!

Der er selvfølgelig tale om Jan & Sunny Boys der senest med hittet ”Skal det være os to?” , sneg sig ind på Dansktoppen og blev der i samtlige 15 uger. Det har bl.a. resulteret i endnu en udgivelse, den 11. i rækken, af perler på en snor og denne gang i form af en maxi-single med fire forrygende numre, inklusive ”Skal det være os to?”, i orkesterets velkendte og meget dansevenlige stil.

Orkesteret, der i 2010 kan fejre sit 25-års jubilæum, har med skiftende besætninger formået at holde sig på toppen af poppen og det er slet ikke slut endnu… lyder det fra kapelmester Jan Madsen – der sammen med solskinsdrengene ser frem til at fejre jubilæet på behørig vis.

Når Jan & Sunny Boys derfor også i 2010 drager på tur for at underholde nye og gamle fans er det med mange års erfaring i bagagen, masser af dansevenlig populærmusik serveret på en elegant, afslappet og velspillet facon og helt sikkert med nye perler til den snor der igennem 25 år har bundet orkesteret sammen.

Og jo – der pønses skam på en jubilæumsudgivelse. For som gutterne i Jan & Sunny Boys siger, er det takket være den trofaste publikums skare at vi ”kun” føler os som 25 – selvom dåbsattesten viser noget andet.

Det hele begyndte med en hyldestsang til Hjallerup Marked. Det var i 1985, og i de mellemliggende år har JAN & SUNNY BOYS udsendt i alt 8 Cd’er og opnået en række topplaceringer på Dansktoppen hos både DR og landets lokalradioer.

Deres store landsdækkende gennembrud fik de med hittet: ”Jeg glemmer aldrig melodien”, der i sin tid lå hele 10 uger som nr. 1 på tv-hitlisten Dansk På Toppen. Siden hen er det blevet til en lang række hits, hvor man bl.a. kan nævne: ”Forførende øjne” – ”Corrina Corrina” – ”Hils ham fra mig” – ”Stik mig et smil” – ”Hvorfor dog vente til i morgen” – ”Når blot du har en ven” – ”Dansen er et eventyr” – ”Spar dine tårer” – ”Dragkisten”.

JAN & SUNNY BOYS har kontrakt med pladeselskabet KAVAN og har sidst udgivet dobbelt CD´en ”40 af vorebedste”. Single-hittet ”Lev dit liv” har senest været nummer 1 på DR´s Dansktoppen, ligesom de med en lang række andre hits har haft topplaceringer overalt.

JAN & SUNNY BOYS har også flere gange medvirket på landsdækkende TV – bl.a. i ”Dansk Poplic Service” på DR 1.

Alle arrangører er begejstrede for det populære orkester og bestiller dem igen og igen. Man morer sig nemlig i selskab med JAN & SUNNY BOYS og får masser af god iørefaldende musik med et mix bl.a. gammelt og nyt Dansktop – Tressermusik og glad Pop/Rockmusik og country.

Mange arrangører udtaler ofte at JAN & SUNNY BOYS er et af landets allerbedste dansebands og altid en sikker succes.

JAN & SUNNY BOYS er lige blevet kåret med en flot 2. plads på Årets Dansktop på DR med superhittet : Sommer nok engang.

JAN & SUNNY BOYS er:

JAN D. MADSEN – trommer og leadvokal
OLE THORSØ – guitar
OVE RASMUSSEN – bas
HUGO PEDERSEN – keyboard