Jazznødderne

Jazznødderne

Danmarks sjoveste jazzorkester!

Jazznødderne forener musik og humor og tiltrækker derfor et meget blandet publikum, der så sandelig også består af folk, der ikke normalt bryder sig om jazz. Derfor er Jazznødderne perfekte til enhver form for underholdning for et blandet publikum, f.eks. til festuger, musikfestivaler, kulturnætter, salgsfremstød og byfester, på udendørsscener, i butikscentre, på blokvogne og i øltelte.
En koncert med Jazznødderne er ikke for sarte sjæle og tørvetrillere. Det er ganske vist swingende jazzmusik for fuld udblæsning, men den er krydret med vanvittige påfund og skøre indfald. Selvom orkesterets 7 medlemmer optræder ulasteligt påklædte i sorte habitter om vinteren og safari uniformer om sommeren, så venter der publikum et veritabelt festfyrværkeri af platte vittigheder, underfundige hentydninger, formidable historier og karske verbale angreb på alt og alle, der tilfældigvis befinder sig i nærheden af scenen.

Det er altid med en hvis risiko, at man slipper disse 7 gale østjyder løs på en scene. Der er risiko for latterkramper, grinebid, hjertestop og voldsomme anfald af moralske opstød, alt sammen akkompagneret af swingende jazzmusik samt et par andre musikgenrer, som Jazznødderne heller ikke bryder sig om. Et show inspireret af amerikanske Spike Jones og fordømt af alle kendte religiøse retninger.