Jørn Duus Hansen

Jørn Duus Hansen

Livsstilsanalytiker og tekstforfatter Jørn Duus Hansen er født 1944 og har været i reklamebranchen siden 1972. Har medvirket i TV-programmerne ”Må vi se?” og ”Kender du typen?”. Jørn Duus Hansen har skrevet utallige artikler, kronikker og indlæg i medierne.

Jørn Duus Hansen holder for det meste helt individuelle foredrag om danskere, livsstil og ældre – og om tidens almindelige spørgsmål. 

Jørn Duus Hansen har et par faste foredrag:

· Grå eller guld
Om fremtidens ældre, der nok er gamle af alder, men ikke så meget af sind. Mennesker, der ikke er skrøbelige, men stærke, men alligevel betragtes som en byrde. Mennesker, der er særdeles aktive og deltager i kulturlivet, sporten, foreningslivet og samfundet i det hele taget. Mennesker, der er storforbrugere af det meste. Og mennesker, der ikke vil kaldes gamle.

· Stegemargarinegrænsen
Om den tydeligere og tydeligere opdeling af det danske samfund mellem storbyens mennesker og de andre. Mellem centrum og yderområder, elite og folk, sofistikeret og enkel livsstil, uddannelse og mangel på samme, kort sagt om det moderne overfor det traditionelle.