Karins Square Dance & Line Dance Shows

Karins Square Dance & Line Dance Shows

Som aktiv underholdning…
…har Karin, uden dansere – kun bevæbnet med mikrofon og musikanlæg – været med til at gøre familiefester, runde fødselsdage m.v. til uforglemmelige oplevelser. Efter en dejlig middag er en festlig gang Square Dance og/eller Line Dance lige det, der skal til for at få gæsterne op af stolene. Alle kan deltage – både unge og voksne unge.

Som noget helt specielt kan nogle af festdeltagerne (fødselaren, brudeparret, direktøren etc.) efter forudgående aftale udklædes og instrueres.

Mange firmaer og institutioner, der afholder dagkurser på landets hoteller eller “hjemme” i virksomheden, bruger Karin’s Square Dance & Line Dance som en festlig og aktiverende afslutning på en “siddende” dag. Karin bestilles ofte som en overraskelse til kursisterne, der efter endt kursusprogram dirigeres til en anden sal eller “hentes” af Karin i fuldt dansekostume og føres til salen, hvor der skal danses. Dette giver en kursusdag en god balance, og kursisterne får en chance for på utvungen måde at komme hinanden nærmere.

The Wild Wild West!!!
Cancan og Country & Western Dance Show – ring og forhør nærmere …

Showperler
Temafester er blevet en trend. Vælg mellem f.eks.:
– Al Capone Party – Al Capone ville have frydet sig over The Charleston Girls. 
– Grease Party” – ingen 60’er fest uden The Dance Girls from “Grease”!
– Snow Dance Show – Julemandens døtre er med deres festlige Snow Dance Show med til at skabe stemning til julearrangementer af enhver art – de fryser aldrig!