Keld & Hilda

Keld & Hilda

Siden 1976 har Keld og Hilda Heick fået folk i alle aldre og fra alle samfundslag til at nynne med på deres sange. Præcis som Keld Heick solo – eller sammen med legendariske “The Donkeys” – gjorde allerede fra 1966 med landeplager som “Ved landsbyens gadekær” og “Vi skal gå hånd i hånd”.

Efter at have sat Danmarksrekord med hele 9 sejre i Dansk Melodi Grand Prix har Keld Heick i de senere år koncentreret sig om TV-arbejdet, som har gjort ham til en populær studievært på forskellige TV-stationer bl.a. TV2´s Lykkehjulet og DR´s Musikbutikken. Hilda Heick har på samme tid været organisator og det kreative samlingspunkt bag kæmpesucces´en: Nykøbing F. Revyen 1993-98.

“Keld og Hilda” er i dag mere populær end nogensinde. Mange sølv, guld- og platinplader vidner om stor folkelighed gennem 4 årtier, og Grammy-statuetter fortæller om den respekt kolleger, branchefolk og journalister nærer for deres faglige dygtighed og seriøsitet.
Denne seriøsitet over for Keld og Hilda Heick’s arbejde betyder heldigvis ikke, at de tager sig selv højtideligt. Tværtimod byder deres sceneshow på en forfriskende og afvæbnende selvironi og distance.

De akkompagneres af Keld Heick’s guitarspil, singback eller med orkestrene Fancy og Klaus & Servants. Deres repertoire strækker sig over viser, revy og til pop, og af og til listes der et godt gammeldags rock og rul nummer ind i programmet. Joh, man bliver i godt humør i selskab med Keld & Hilda Heick. Keld Heick er iøvrigt i de senere år blevet engageret med stor succes som toastmaster til større firmafester.