Kisser & Søren

Kisser & Søren

Mere dansk kan det ikke bli’!

Kisser & Søren … hr. og fru Jylland … vel nok et af de travleste og populæreste “slagerpar” i Danmark.

Med mere end 100 egne melodier og tekster, plus en stribe af “de go’e gamle”, er der nok at tage af, når parret byder på “ægte dansk underholdning”.

Kisser & Søren har over de seneste mere end 15 år opbygget en enorm fanskare, der elsker deres finurlige, sjove og – nogle gange – mere alvorlige tekster og melodier. En stribe cd’er er det blevet til. Samtidig har parret formået at blande nogle af alle de gamle “eviggrønne” sange ind i deres festlige underholdning, når det handler om det mere voksne publikum. Og det er – ALTID PÅ DANSK!

Ingen tvivl

Om det drejer sig om kro- eller halbal – ældrecentre – fest på markedspladsen – ølteltet m.m. er Kisser & Søren et sikkert hit til Deres næste arrangement.

Kisser & Søren er garanter for professionel underholdning, altid smilende – velklædte og oplagte, og vel nok Danmarks flittigste sangskriver-par inden for den danske folkelige musik.

Hits: Stella Polaris – Dem fra Danmark a’ – Pyt med det – Send en hilsen – En engel må have sendt dig – Sig altid kun på gensyn – Tak for tålmodighed – og mange, mange flere …