Klaus Strand-Holm

Klaus Strand-Holm

Klaus Strand-Holm – forsanger i og grundlægger af Klaus & Servants

Klaus Strand-Holm musikalske workshops / foredrag:

· Stjerner – i et par timer
… under ledelse af orkesterleder, komponist, tekstforfatter, arrangør og producer: Klaus Strand-Holm.

Mange har undret sig over, hvordan han gør det – men alle har indtil nu smilet helt op til ørerne, når de har sunget flerstemmigt i kor, inden der er gået en time efter, at Klaus har taget fat.

Han skaber lynhurtigt stemning og teamspirit med kendte gospelsange og populære toner, når han på veloplagt og humørfyldt vis arbejder med gruppen.

Det, der blandt andet gør oplevelsen speciel for deltagerne, er, at han henvender sig til gruppen i samme tone, som han succesfuldt har brugt gennem sin lange karriere på den professionelle arena.

Absolut en lærerig seance, der virkelig viser, hvad en gruppe kan udrette, når der samarbejdes målrettet.

· En Grand Tour i populærmusikkens manege
Klaus Strand-Holm – kendt som orkesterleder, komponist, tekstforfatter, arrangør og producer – tager deltagerne med på en rejse gennem mere end 40 år i populærmusikkens verden.

Krydret med humoristiske inside stories fra indspilningsstudierne og sjove backstage episoder fra koncerter i ind- og udland gi’r han et spændende og lærerigt review omkring den musik, der har været medskaber af vores nuværende kultur.

Klaus har sin trofaste følgesvend – guitaren – med, for, som han så rigtigt siger: “Man kan aldrig komme i dybden ved kun at snakke om musik”.

En fornøjelig og lærerig time i selskab med en af branchens legender.