Lasse Rimmer

Lasse Rimmer

“Mesterlig klasse”
Lasse Rimmer er stand-uppens altid knivskarpe hjerne. Med en IQ ud over det sædvanlige indeholder han i en sjælden grad paratviden om alt mellem himmel og jord.

Anmeldere har beskrevet ham som “helt ustyrligt morsom” med “unik timing” og materiale i en “mesterlig klasse”. Lasse Rimmer er desuden improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på publikum, og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show.

Til grin og til eftertanke
Forventer man at Lasse Rimmer  i sin optræden fremstår som den pæne quizvært fra ”Jeopardy”, bliver man slemt glædeligt overrasket. Hans vid er nemlig kombineret med et enestående charmerende og komisk talent, et showmanship, der kan lægge enhver forsamling ned. Et show med Lasse Rimmer er garantien for en fantastisk sjov oplevelse, der også giver noget til intellektet og de helt dybe lattermuskler.

Huske du Svenne?
Lasse var i front med succesturnéen ”Fem På Flugt” i foråret 2003. Han er yderligere kendt som fast besætningsmedlem i Casper Christensens ”Mandrilaftalen”, hvor han levendegjorde klassiske figurer som Wesley Snipes og Svenne O’Lotta. Inden for de senere år har Lasse brilleret som veloplagt morgenhyrde på Radio 100 FM og som vært på TV2s ”Er du rigtig klog?”. Næste projekt er TV3s morgentv, hvor Lasse bliver fast vært.