Mads Arlien-Søborg

Mads Arlien-Søborg

Mads Arlien-Søborg
– bolig- og designekspert, trendforsker og foredragsholder.

Om Mads Arlien-Søborg:
Mads Arlien-Søborg er Danmarks førende trendforsker og TV2 Go’ Morgen Danmarks bolig- op trendekspert. Han ved alt om tidens trends og tendenser, hvor de opstår og hvordan de fremtræder. Og ja, han har nok også selv skabt et par stykker i tidens løb.

Mads Arlien-Søborg har bl.a. en fortid som trendforsker hos Pejgruppen, nyhedsredaktør på Bo Bedre og modejournalist på Euroman. I dag har han sit eget firma Pre-View, som rådgiver virksomheder i livsstilsbranchen om fremtidens trends. Mads arbejder desuden som freelance-skribent på diverse livsstilsmagasiner og optræder som en veloplagt og underholdende foredragsholder. Som trendekspert bliver han flittig citeret i danske og internationale magasiner og dagblade.

Mads Arlien-Søborg foredrag:

· Trends i Boligen
Oplev de nyeste trends indenfor boligindretning suppleret med masser af inspirerende eksempler.

De seneste år er der kommet enorm fokus på boligindretningen, og et stigende antal danskere interessere sig for design og indretning. Vores hjem fortæller noget om, hvem vi er. Det skal ikke blot være lækkert indrettet, men også fremstå personligt og unikt. Derfor er boligtrends interessant for alle, der ønsker at skabe et smart og inspirerende hjem. Mads Arlien-Søborg viser eksempler på tidens trendy indretninger – både nu og i fremtiden.

Bliv opdateret på de vigtigste trends og få masser af inspiration og gode tips til din indretning.

· Hvem bestemmer, hvor skabet skal stå?
Boligen har altid været kvindernes domæne, men nu er kønskampen for alvor rykket ind i boligen. En ny generation af mænd forlanger af få medindflydelse.

Et underholdende og oplysende foredrag, der både henvender sig til mænd og kvinder, og som altid giver stof til debat og eftertanke.

· Tidens trends
Hvad er en trend, og hvordan spotter og bruger man trends?

Nogle trends er flygtige, mens andre er mere hænger ved. Trendforskere karakteriserer strømninger i tiden som diller, trends og megatrends alt efter deres gennemslagskraft. Trends handler om mere end blot “den ny sort” eller spørgsmålet om striber eller tern. Trends knytter mennesker og idéer sammen på tværs af brancher, landegrænser og kulturer og skaber grundlag for nye fællesskaber. Et underholdende og inspirerende foredrag, hvor temperaturen tages på tidens mange trends indenfor en lang række livsstilområder: Mode, design, musik, mad, rejser m.m. Men også en spændende indførelse i arbejdet med trends. Så er du opdateret!

· Hotte destinationer
Weekend i London eller en uges ferie i New York? Vi vil have oplevelser, når vi rejser, hvad enten det er ferie- eller forretningsrejse.

De fleste har ikke tid og mulighed for at finde de nye, hotte destinationer, og derfor misser man muligheden for de virkelig spændende oplevelser. Få et inspirerende overblik over de mest hippe restauranter, hoteller og butikker lige nu? Det bedste af det hele er, at hip-faktoren ikke nødvendigvis har med pris at gøre. Så pak kufferten og tag på rejse med din egen personlige trendguide til de mest trendy og inspirerende steder i verden.