Mads Keiser

Mads Keiser

En aften med Mads Keiser giver både noget at tænke over og meget at grine af. Med sin baggrund som skuespiller, journalist og komiker har Mads Keiser gennem årene udviklet sin helt egen comedy-stil. Mads Keiser henter gerne sin inspiration hos Darwin og Freud, men også  i hverdagens glade vanvid, og han boltrer sig ekstatisk i emner som kunsten at være et shampoo-offer, kønshormoner og nødløgne, urimelige kælekrav og dumhedens endelige sejr. Mads er grænsesøgende, skarp og sjov.

De kaldte ham Mads
Mads Keiser er en efterspurgt foredragsholder og har også arbejdet som tv-vært på TV2 og DR – bl.a. på de populære DR-programmer ”Kald Mig Mads”. Her debatterede han sammen med Lone Kühlmann, Ann Mariager o.a. forskellen på kvinder og mænd. Desuden har han en glorværdig grum fortid i PLAT – Danmarks første rigtige boy-band.

I 2005 opførte Mads Keiser soloshowet ”Ulven Kommer” på Bellevue Teatret, og showet, der blev beskrevet som “stand-up for voksne”, blev en stor succes.

Pressen skrev om ”Ulven Kommer”:

“Et begavet, underfundigt og særdeles underholdende show om kulturens byrde i skarp sovs”

”Bragende god underholdning leveret med genial timing… Mads Keiser er den evige klovn. I hans mimik læser man en begejstring og et engagement, der får hver replik til at lyde som om den netop er opstået inde i hans krøllede hjerne. Begavet underholdning, der får det store grin til at sætte sig på tværs i halsen, når man mindst venter det”.

“Publikum overgav sig forsvarsløse til det store grin – gymnastik til hjernecellerne og kønshormoner i højeste gear”