Margaret Lindhardt

Margaret Lindhardt

Margaret Lindhardt – vært for Giro 413 siden 1995 – kan bookes til følgende arrangementer:

· Fællessang gør glad
– En aften med danske sange fra Højskolesangbogen.

Fællessang er en berigende måde at være sammen på. Det synes de fleste – ikke mindst når det drejer sig om at synge de kendte og elskede sange om naturen, historien, kærligheden – og det at være dansk. I dem ligger vores fælles historie, identitet og kulturarv, og de taler så smukt både til hjertet og hjernen. Margaret Lindhardt sammensætter en blandet buket af gamle og nyere sange fra Højskolesangbogen og synger for, og undervejs fortæller hun historier om de sange, vi synger – og om hendes eget forhold til den danske sangskat, som hun har levet tæt med siden barndommen. Kurt Larsen akkompagnerer virtuost og stemningsfuldt på harmonika – og enhver vil gå opløftet derfra.

Arrangøren sørger for Højskolesangbogen til alle.

· Syng med Giro 413
-historier om programmet og fællessang.

Kom bagom et af radioens mest populære programmer, der har været elsket (- og hadet!) i mere end 50 år og skabt søndagshygge over alt i landet.

Margaret Lindhardt har været vært for Giro 413 siden 1995, og hun har derfor et nært kendskab til danskernes fest- og familieliv og kan fortælle mange anekdoter om de forskellige slags hilsner og musikønsker. Du kan også høre om programmets lange og farverige historie, om fantasifulde indsamlingsmåder og om musikken i radioens mest rummelige underholdningsprogram. Ud over at bringe hilsner og musikønsker er formålet med Giro 413 at samle penge ind. Hør hvem der får glæde af de indsamlede beløb, og hvad de bliver brugt til.
Der er selvfølgelig ingen Giro 413 uden musik, og her får publikum rig lejlighed til at synge med på de mest populære sange, der søndag efter søndag har lydt gennem højttalerne i over 500.000 danske hjem.
Den virtuose harmonikaspiller Kurt Larsen akkompagnerer, så alle har lyst til at synge med.