Mek Pek Party Band

Mek Pek Party Band

Mek Pek Party Band er et band der kan sætte gang i enhver fest!

Mek Pek Party Band består af en blæsersektion, 2 korsangerinder, en storsvingende rytmegruppe og selvfølgelig Mek Pek.
Ikke et øje er tørt, og ikke et ben står stille, når Mek Pek trykker den af med hits som “Check min mambo” “Pigen og trompeten” eller “Lille Frk. himmelblå”

Pressen skrev om CD’en “Pekken passer”:
Nordjydske Stiftidende – Ove Nørhave:
“For pokker, hvor er det gjort med stor charme, og med masser af detaljer. Det rammer partynerven lige der, hvor det gør allermest godt.

Igennem hele sin karriere har energiske og myreflittige Mek Pek været et uhøjtideligt og humoristisk indslag på den danske musikscene. Med forbilleder som Elvis Prestley, Prince og ikke mindst Dirch Passer har Mek Pek skabt sin egen musikalske niche, og han dyrkede således rap-musikken længe inden den slog igennem her til lands.

Mek Pek Party Band har samlet de bedste sange fra “Pekkens” lange karriere og peppet dem godt og grundigt op, så de holder den dag idag.
Både gamle og nye Mek Pek fans kan være med, når bandet ruller sig ud I hits som: “Pigen & trompeten”, “Ska-beat”, “Klappekonkurrencen”, “Åh abe”, “¹Rapperkonen”, “Lille frk. Himmelblå”, “Habba habba zoot zoot” m.fl.

Bandet består, udover Mek, af sangerinden og percussionisten, Lene Nørgaard, GNAGS guitaristen Mika Vandborg, Bassisten Allan Nagel, der også spiller med Poul Krebs, Keyboardspilleren Kristian Lassen og Jens Daugaard på trommer.

Der er lagt op til et show med masser af Energi og humor, trompet og helte guitar samt en storsvingende rytmegruppe, hvor der er plads til at lege med forskellige genre, fra 50’er Rock’n’roll til Rap – Caribiske rytmer og soul!