Mikkel Severin

Mikkel Severin

Imponerende magisk underholdning!

Mikkel Severin er en unik force indenfor illusionens verden og respekteret som en elegant og kraffuld performer, der sætter dybe spor i erindringen. Mikkel har rettet opmærksomheden mod de nyeste områder indenfor trylleriet især fremført af Derren Brown (Mind Control – vist på TV2) og David Blaine (Street Magic fra New York vist på TV2), hvilket indtil videre har bragt ham til Las Vegas, London og Amsterdam. Det er en kombination af magic, psykologiske teknikker, suggestioner, ekstrem fingerfærdighed, humor og showmanship, der øjensynligt gør ham i stand til at læse, forudsige og kontrollere menneskelig tanke og handling.

Sceneshow / After dinner performance
Se fantastiske teknikker i udfoldelse når folks tanker afsløres og tegninger forseglet i konvolutter duplikeres, når folks adfærd bliver forudsagt, når kortspil memoriseres og folk afsløres i at bluffe. Oplev, hvordan personer på scenen med lukkede øjne er i stand til at fornemme, hvornår og hvor en anden person på scenen bliver rørt samt en lang række andre fascinerede Mind games.

Close-up / Walk-around Magic, Mind reading & Mind games
Her er chancen for at opleve Magic, Mind reading & Mind games på tætteste hold, når ure påvirkes i folks egne hænder, når gafler og signerede mønter bøjer få centimeter fra folk, når tanker afsløres og når ufattelige sammentræf indtræder.