Mr. Mox

Mystiske Mr. Mox

Velkommen til Mystiske Mr. Mox’ magiske univers.

Stand-Up Magi
De kvikke bemærkninger fra stand-up scenen, blandet godt sammen med heftige magiske tricks er nogenlunde, hvad man kan forvente sig af stand-up magi showet. Dette er showet, der pepper publikummet op, samler folk og får dem til at grine sammen. Festens midtpunkt inddrages ofte i nogle af numrene, hvilket gør det hele noget mere festligt. Showet kan have en varighed på ml. 15-45 min. Alt efter situationen og publikum.

Las Vegas Style
Showet til det store publikum. Trylleri med duer, papegøjer, røg/ild og imponerende magi i stor stil. Oplev en svævende assistent live. Dette er showet, der bringer numrene på scenen, som ellers kun ses i TV. Dette er showet der kombinerer dans, koreografi og elegant magi med showtech i form af lækkert lys, pumpende lyd og et væld af toptrimmet showdans.

Close Up Magi
Hold nu fast, nu sker det lige foran næsen. Magien sker tæt på og lige foran. Her trylles der helt nede ved bordene og miraklerne sker lige her og nu. Her opleves magi på tætteste hold. Fx korttricks i bedste gamblerstil.

Børnetrylleri
Top tunet underholdning specielt målrettet det unge publikum/familien. Under showet vil der være medhjælpende børn på scenen, som også selv er med til at trylle. Publikummet aktiveres og lattermusklerne kører på højtryk – med garanti! Børneshowet indeholder udover fantastiske magiske mirakler, også levende dyr, som kan klappes og holdes efterfølgende. Ballonfigurer kreeres til de medhjælpende, men en mulighed er også at give samtlige børn en ballon med hjem.