Müllers Catering

Serveringsteatret Müllers Catering

Müllers Catering har siden 1991 optrådt som skøre tjenere ved store og små arrangementer lige fra Gedser til Skagen. Udover at opvarte gæster fra de nordiske lande, kan Müllers Catering også gennemføre arrangementer på engelsk og tysk samt mindre arrangementer på hollandsk.

Müllers Catering tog sine første spæde skridt i 1991 i forbindelse med den såkaldte “Natcafé” i det odenseanske kulturhus Badstuen. Natcafeén var en blanding af underholdning og oplysning og i løbet af årene optrådte alt fra mavedansere og musikere til escortpiger og drag-queens på scenen. Og så var der tjenerne. De var over det hele. Badstuens natcafé kørte i mange år og var et stort tilløbsstykke. Folk stod i kø for at få billetter og efterhånden som folk snakkede mere og mere om “de der tjenere”, blev vi enige om, at tjenergruppen måtte have et navn.

I oktober 1993 mødtes de dengang 6 tjenere og stiftede, efter flere timers diskussion om navne og formålsparagraffer, teatergruppen “Müllers Catering”. Samtidig opstod en interesse for at få tjenerne til at optræde ved private fester. Det første job var i et forsamlingshus i Odense, hvor fire tjenere knoklede i en slags maratonforestilling, der varede lidt over 5 timer. De 4 tjenere underholdt med alt, hvad de havde på repertoiret, samtidig med, at de serverede suppe, steg og is for de cirka 60 gæster. Betalingen var mad, drikke og 200 kroner til en taxa hjem.I de efterfølgende år har rygtet om “Müllers Catering” spredt sig rundt omkring i Danmark. Således har vi efterhånden fået set en del hoteller, restauranter og forsamlingshuse indefra. Men også lagerhaller, skoler, brillebutikker og politistationer har haft besøg af “Müllers Catering”. Og så er der alle de private hjem, der har dannet rammen om alt lige fra barnedåber og bryllupper til 90 års fødselsdage og … nej endnu ingen begravelser.