New Midnight

New Midnight

Midnight Duo har ændret navn fra 1. januar 2010 til “New Midnight”. I samme forbindelse har orkestret fået ny forsanger og guitarist.

Duoen består nu af Finn Borre Andersen på keyboard, som har været med i duen i ca. 25 år. Finn spiller med stor erfaring og sikkerhed under både diner og dans og har god sans for at vælge de rigtige numre til glæde for alle gæster. Under middagen akkompagnerer Finn samtlige festsange på klaver.

Ny guitarist og fantastisk sanger, Leif Grønkjær, udfolder sig med stor sikkerhed på sin Fender guitar og spiller i bedste Shadows, Clifters og Ventures stil. Hans sangstemme formår selv de bedste Cliff Richard hits.

Midnight Duo har eksisteret i mere end 25 år og har altid høstet utrolig popularitet. Begge har vi mere end 30 års erfaring med musik og har bl.a. spillet i Orkestret Midnight, Peanuts, Midnight Duo, Luffes Trio, Dacabo Band, Dina og Drengene og Leipa Duo.

Orkestret har spillet til efterhånden alle former for fest, byfester, receptioner, julefrokoster, baller m.v., og såfremt en fest skal være en sikker succes, er “New Midnight” absolut det bedste valg.

New Midnight har det nyeste anlæg som fremtræder velholdt og pænt opstillet til glæde for gæsterne. Finn og Leif har en nobel optrædning og er velklædte.

Til dans spilles der kun dansevenligt musik med hovedvægten på 60’er musik. Orkestret kan selvfølgelig spille næsten alt og kan med stor erfaring gøre festen til et minde om en aften hvor musikken virkelig fik festen eller arrangementet til at fungere optimalt.

Har kunden specielle ønsker lærer de gerne et eller flere numre inden festen.