Night Affair

Night Affair

NIGHT AFFAIR har samlet et repertoire af hits og ørehængere fra 50’erne til i dag. Repertoiret spænder vidt fra rock’n’ roll over disco til soul og pop med et stænk af swing, et yderst fest- og dansevenligt repertoire, eksempelvis Beatles, Abba, Bryan Adams, Joe Cocker, Elvis, Kool And The Gang, Earth Wind & Fire, Michael Bublé, Michael Jackson, Ricky Martin, Robbie Williams og mange andre.

NIGHT AFFAIR ”A show in the show” er NIGHT AFFAIR’s koncept.
Orkestret kommer i løbet af aftenen på scenen i flotte og vellignende rober, så her er også rent visuelt en aften med ABBA, GREASE, ELVIS, DISCO m.fl. live på scenen. – En forrygende oplevelse.

Et af Night Affairs mange specialer er at spille til ”Vild med dans”. Det populære TV program har medvirket til, at mange firmaer nu indlægger deres egen udgave af ”Vild med dans” som en del af underholdningen under festen. Overlad trygt planlægningen til Night Affair og danseinstruktøren.

NIGHT AFFAIR består af en rytmegruppe: trommer, bas, guitarer, keyboards, en velklingende blæsersektion: tenorsax, trombone, trompet – og endelig en vokal gruppe: 3 kvinder og 1 mand – alt i alt en besætning, der giver mulighed for spændende harmoniske og instrumentale virkemidler og oplevelser.

NIGHT AFFAIR leverer en udstråling og et show der rækker langt ud over scenekanten – og hvor de har optrådt, har de begejstret publikum.

NIGHT AFFAIR – der findes kun dette ene!!