Papkasseshow

Papkasseshow

Papkasseshow gør det med en guitar, en papkasse og en stabel aldrig glemte hits fra de sidste 30 års pop- og rockskuffer. Det hele er blandet op med grovkornet humor, musikalske klovnerier, improvisationer, og en livlig dialog med publikum.
Papkasseshow startede som gademusikanter på strøget i København. De fortsatte via caféer til spillesteder og festivaler, bl.a.: Roskilde, Midtfyn, Skanderborg, Langeland og 8 Rockshow-koncerter.

Papkasseshow har optrådt i en snes underholdningsprogrammer hovedsagelig på DR1 og TV2. De var effektive publikumsopvarmere for Casper Christensen til de 26 udsendelser af “Husk lige tandbørsten”, og til Grammy-uddeling ’96 og ’97, hvilket sidste år blev fulgt op af opgaven med at varme de 40.000 publikummer op til Det Internationale Melodi Grandprix i Parken i maj, og de 10.000 publikummer til den store robinsonfinale i december.

Papkasseshow har udgivet et album og en række singler, bl.a. modtog de en guldplade for deres version af “Kender du det” (også kendt som: “Mona, Mona”). Sangen er med på Absolute Music og på en række andre opsamlingsplader.
I forbindelse med verdensmesterskabet i fodbold sommeren ’98 udgav Papkasseshow sangen “Los mig hårdt i bollerne”. Sangen blev stemt ind som en af de 12 bedste fodboldsange til DBU’s officielle album EM2000 af Ekstra Bladets læsere.

Af andre aktiviteter bør nævnes deres ’99 kalender med dem selv som pinups. Den udløste følgende kommentar i BT: “Det er umuligt at skjule begejstringen og dæmpe de rullende latterkaskader, som udløses af den absolut mest anderledes og vanvittige kalender til dato”.

Papkasseshow underholder med glæde selskaber af alle størrelser, aldre og sammensætninger. De sætter en stor ære i at ramme nerven på netop det publikum, de står over for. De har erfaringer som konferencierer og optræder gerne på engelsk.