Peter Viskinde 2013

Peter Viskinde

Vi har hermed fornøjelsen af at fortælle Jer lidt om Peter Viskindes aktiviteter i 2013:

Her i efteråret er han for første gang taget rundt i landet med SOLO-koncerter. De har vist sig at være en stor succes, så i øjeblikket arbejdes der på at stable endnu en soloturné på benene i foråret 2013 (januar – april)

I sommeren 2013 turnérer Peter Viskinde med sit band. Der satses på udelukkende at spille om aftenen på diverse festivaler og open air.

Peter Viskinde er manden bag to af dansk rockmusiks største succes’er; Som guitarist og medkomponist i det oprindelige Malurt i starten af 80’erne og som grundlægger, komponist, tekstforfatter og kreativ kraft i Big Fat Snake fra 1989 til 2009.

De seneste 10 år har Viskinde desuden gjort sig gældende som billedkunstner. Hans farverige og abstrakte malerier har høstet anerkendelse i ind- og udland. I 2011 designede han etiketten til den legendariske Carlsberg/Wiibroeøl, han blev udnævnt til årets kunstner af Århus Rådhus’ traditionsrige kunstforening, og hans værker pryder receptioner i firmadomiciler, på hoteller samt mange andre steder landet over.

SOLOKONCERTERNE:

Ved disse enestående solokoncerter spiller Peter Viskinde sine sange fra før og nu og fortæller om tankerne bag. Han krydrer numrene med anekdoter og løfter sløret for de kreative processer som komponist og igangsætter i musikkens og maleriets verden.

Du får en enestående mulighed for at komme tættere på Viskindes sange. Fra popklassikeren “Savner En Som Dig” over “No Peace Like In Heaven”, “Fight For Your Love“ og de seneste nye; “Song Of Love” og “Gold In Your Heart“…

Ved solokoncerterne backes Peter Viskinde op af kollegaen fra bandet, Steffen van Norde. Det faste crew sørger for at lyd og lys giver en total oplevelse. Et sobert setup, der giver den perfekte ramme for disse intime ”tæt på sangene”-koncerter.

Der vil – hvis I ønsker det – være mulighed for at have en udstilling af Viskindes malerier on location i forbindelse med koncert.

ROCKKONCERTERNE:

Peter Viskinde spiller med sit hidtil stærkeste band. Jesper Berg, trommer, Lasse Nyrup, keyboards og Steffen van Norde, bas. En perlerække af Viskindes store kendte sange er kernen i disse koncerter. Energi og et stort rockshow med lys og lyd, der danner den perfekte ramme om en stor rockkoncert.

KONCERT-DVD:

Peter Viskinde har netop udgivet en DVD med koncertoptagelse fra bandets koncert på Maribo Rock d. 15. juni 2012. Vi fremsender gerne eksemplarer af dvd’en til arrangører, hvis det skulle ønskes.

Kontakt os venligst for nærmere information.