Pyrus

Pyrus

Helårsnissen PYRUS … til alle børn, der holder af PYRUS og hans sange.

PYRUS blev landskendt første gang, da TV2 sendte julekalenderen “Alle Tiders Jul” i 1994. Han blev straks meget populær blandt børn og voksne, hvor alle sang med på omkvædet fra sangen COOL JUL: “Vi Vil Ha’ Gang I Den – Sang I Den – Mere Ramasjang Og Tjubang I Den”. Her så man for første gang PYRUS “fyre” sin berømte luftguitar af.

Senere fulgte julekalenderne “Alle Tiders Nisse” fra 1995 samt “Alle Tiders Julemand” fra 1997, hvor PYRUS igen havde en markant rolle. Godt inde i det nye århundrede 2000 sendte TV2 igen julekalender i december med den berømte helårsnisse i 24 helt nye afsnit af Martin Miehe-Renard, hvor PYRUS atter havde hovedrollen med en masse nye sange. I denne nye Pyrus-julekalender, som hed “Alle Tiders Eventyr”, var der som noget helt nyt indlagt 3-dimensionelle sekvenser, der kunne ses med et par 3-D briller.

En biograffilm med PYRUS blev det også til i 2000. Den hed “Pyrus På Pletten” og havde premiére sidst i november, og foruden en CD med sangene fra julekalenderen, udkom der også en CD-rom med PYRUS.

Ingen tvivl om, at PYRUS vil være Alle Tiders Helårsnisse mange år frem i tiden.